Pages

Selasa, Januari 10, 2017

IKMAL QADRI

Assalamualaikum..

Ikmal Qadri.. Who? Ohooo.. Don't ask.. Cause am also no idea who is he.. Hahaha.. Ya betul tak tipu.. I just fell in love with this name.. Ada ke orang yang pakai nama ni? Kalau ada.. Wahai Pemilik nama pinang dan bimbing I pleaseeee..

LOL..
JOKINGGGGGGG.. Hahahaha..

It was Qadri at first place nama yang buat aku jatuh cinta.. Nama Junior Form 6 aku.. Tak sure nama penuh dia.. Yang aku ingat Qadri je.. Then this name Ikmal Qadri melintas kat otak semalam bila jumpa 1 post penulis dekat FB minta nama Hero & Heroin and tajuk novel untuk novel baru dia.. Aku bagi nama hero dengan heroin je.. tajuk tak bagi..

IKMAL QADRI
ANIS IDZNI

And suddenly fell love with those name that I created by myself.. Okey boleh simpan untuk nama anak.. Bhahahaha.. Anis Idzni tu was Idzni at the first place.. The Cancer Fighter yang passed away ujung tahun lepas tu.. yang itu nanti cerita.. Ngeee.. Okey,actually so much work to be done.. Awal bulan kannn.. Invoice melambak niii.. Ni short escape ke sini.. Hahaha..

Wassalam..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan