Pages

Khamis, Januari 19, 2017

CRUSH.

Assalamualaikum.

Crush. Bukan tajuk lagu. Errr.. Ada ke tajuk lagu Crush ni? Rasa macam ada eak? Am not sure. Hahaha.. Well, I guess everybody have crush.. At leasttt.. once in their life.. Girl crush or Boy Crush.. Tak kisahla kan.. And for me.. ahaks! my girl crush now is Mira Filzah and Najwa Latif.. Najwa Latif ni dah lama kotttt.. Mira Filzah ni start tahun lepas.. Not sure bila.. Tak ingat..

Anddddddd.. Boy crush.. Bhahahaha.. Ramaiiiii.. But crush is still a crush.. the feeling doesnt last long.. Ermmm.. Well I hope so la kan.. Adehh.. Sbb crush-crush den ni macam impossible sangat.. Hahaha..


This is my forever crush.. Tunku Idris.. Hahaha..
Love his smile.. like..
A lotttttttt.. Ngeeeeee..




And Second crush.. Is......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Cikgu Kamal Effendi.. Jangan Kecam.. adehh..
Crush je wehh.. Hope this feeling will vanish soon..
Why? 
Sebab I admire his love towards his late wife..
I admire their courage to face their difficult life..
They are so strong.. Together..
Sebab tulah tepek gambar depa berdua ni..
As a reminder jugakla kan..
Orang tu sayang isteri dia gila-gila..
So stop dreaming.. 
LOL..

Again.. 
Crush okey..
Crush..

Eh apasal aku stress out that word banyak kali ni? adeh.. Just takut kena kecam sajoo.. Sebab tula aku cakap aku punya crush semua macam impossible.. Bukan macam lagi.. Memang impossible pun.. Yelahkan.. Sorang anak Raja.. Like Kau ingat dia nak pandang kau ke? Kenal pun tak. Kau macam semut dekat tanah Istana dia yang luas tu haaaa.. Dia nampak pun tak..
Sorang lagi sayang arwah Isteri gila-gila.. And again.. Dia kenal kau pun tak.. LOL..

Okeylah.. Enough for today.. Nak masuk kerja dah.. Ada masa am back okey..
Until then.. Wassalam..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan