Pages

Jumaat, Januari 18, 2013

Ria Qistina dan Acepack..

Assalamualaikum..

Berkurun tak update.. Tgh final exam for semester 5.. So,sgt busy!

Update ni cuma bertujuan untuk menjawab soalan 2 org tukang komen yg komen dkt entry aku which is aku x ingt yg mana.. Soryyy!! Ngeeee...

 Okey,first pasala novel Ria Qistina yg dh 3 kali aku beli.. Ehem! Dia tny mcm mana aku boleh beli sampai bnyk kali.. Jwpnnya.. Sbb minat and novel tu sgt menarik.. Tu je.. AKu ada 1 perangai yg agaka pelik pada org lain tp biasa bagi aku.. Aku beli balek novel yang aku dah beli kalau novel tu hilang.. ASAP! Yeap.. Aku akan beli balek.. Sama kesnya dgn novel Ria Qistina tu.. Aku beli 3 kali sbb 2 kali beli 2 kali jugak hilang sbb ada manusia yg buat novel tu mcm harta sendiri.. Hehehe.. Am I answering ur question? If not just let me know.. =)


Another one.. Ada yg tny aku psl interview aku dekat Acepack Venture tu.. Jwpnnya.. Ya aku di terima.. Tapi aku menolak.. Hahaha.. Sebab.. AKu rasa company tu cuma nk mempergunakan student utk jual software dia.. Knp aku ckp mcm tu?? Sbb dh terang lg nyata aku nak cari tempat practical untuk course Office system management which is in Admin or HR area.. But this company offering me a place in the marketing department.. Dia ckp kalau HR tu diorg boleh ajar sikit2 je.. Masa interview tu diorg dokla bercerita psl market strategy diorg,cara diorg rekruit pekerja mcm mana.. Plus,diorgumpan pakai duit.. Diorg ckp kalau aku boleh jual 1 software diorg,aku akan dapat RM2000 as a commission.. Di situ aku mula berfikir? Kalau dh x ada tempat dkt dep. Admin or HR x payahlah.. Tp diorg beria bercerita psl business diorg.. Which aku buat dgr x dgr je.. Huhuhu.. And you know what?? Diorg beria called Dr. Laila Coordinator Program aku utk btau yg diorg dh terima aku.. Mujurla Dr. Laila bg jwpn yg seakan-akan menolak.. tp diorg mcm insist jugak.. See?? Nampak x kt situ?? And then, SV aku pun ckp reject je.. So, aku x masukkan nama company tu dalam surat pilihan aku.. Am I answering your question?? If not just tell me..

Penattttt.. Wassalam...

1 ulasan:

  1. Omg, patot beria org tu ngajak kje..tnybkje cam ne, ad la ad laa..seramm ko jahh...cancel2..hahaha

    BalasPadam