Pages

Jumaat, Disember 14, 2012

===> Websites DONE!!

Assalamualaikum..

Haiii.... X ingt bila last update.. Sekarang ni ada masa free sikit.. Ingt tak last entry aku tgh develop web sites.. And yess, the websites is DONE!!!

 Phewww.. Lega!!!

Inilah hasilnya.. Ngeee.. Not up to expectations actually.. But, itu je yg aku mampu buat dalam masa yang singkat.. Seriously its really time constraints during I'm working on this web interface.. At least its functioning.. Semua button2 dia function.. Kira okela tu.. 

Heyy, its not easy to make it like this taukk.. Aku x copy past coding or template dr mana2.. Aku buat manually semuanya taukkk!! Huhuhu.. Agk  bangga di situ.. ^^, But its really stress out during on progress.. 

Dan hari ni.. Kami dh bentangkn di hadapan pensyarah web interface nehh.. X kesahla kalau lect x puji pun.. It my effort at least.. Akhirnya assignment yg plg azab dh siap.. Tinggal seminggu sebelum kitorg cuti study week n final exam bermula 3 Januari.. Wuhuuuu.. takot, sbb aku banyak main2 sem ni..

Oh,oh.. Ada 2 soalan dr blogger yg bertny psl interview aku dkt Acepack n another one is about the Ria Qistina nvl yg aku dh 3 kali beli.. Heeee.. Later aku akn jwb okehh.. Nk tido dah sbb esk nk pergi interview dkt SPN Selanogr utk another group project.. Heeeee... So, Wassalam..