Pages

Khamis, Oktober 04, 2012

Tahun Akhir..

Assalamualaikum..

Hallu there!!! First of all.. So sorry for being quiet for a longgggggggg time.. Really sorry for that.. Facing some problem with my lappy that is Mr. Sky.. Ada a few application yg dia tak support or aku punya aplikasi tu yg sebenarnye dah out of date bak kate si Leha.. Aku tak taulah.. Di sebabkan masalah tu,ada beberapa movie termasuk semua lagu2 aku player x support dan itu sungguh mendatangkn kemarahan.. pfffttt~~~

Ada sapa2 bagi cadangan apa yg patut aku buat?

Well,well.. Lupakan sekejap psl Mr. Sky tuhh.. Hari ni 4 Oktober 2012.. Semalam 3 Oktober! Yeap.. I was officially 22 years old yesterday.. Thank you so much for the wishes friends n facebookers.. Really much appreciate that..

Ape yg berubah? Nothing much I guess.. Aku masih mcm ni.. Mungkin lebih tabah menghadapi hidup.. Lebih tabah menerima hakikat yang Abah dh tak ada walaupun sesekali kalah juga dgn air mata.. But life must go on.. And me,trying to control my life and make it better for the future..

Whoa!! Sgt helah bermadah..

Sem baru dh masuk minggu ke3.. This year is final year utk aku.. Semester 5 tahun ketiga a.k.a tahun akhir.. Maken sibuk,assignment maken bertimbun.. Sekarang ni pun aku tgh busy cari tempat utk buat practical sem 6 nanti.. Esk aku ada interview dgn company Acepack Venture Sdn. Bhd. which is an IT company.. Aku tak tau kt mana company ni.. Jadinye esk pepagi kena keluar memulakan misi mencari Menara Trend.. Huhuhu.. Hopefully aku dpt tmpt kt situ sbb elaun dia boleh tahanla.. Huhuhu.. Doakanlah kami dapat yehh.. Amin..

Just short update dulu yehh.. Ada x sapa2 yg ada software Realplayer yg latest punya?? Or tau mana2 link yg ada realplayer yg crack punya.. Heeee.. Tlg bgtau yehh.. Heeee..

Wassalam.. =)


1 ulasan:

  1. nak tanye..so aritu dapat ke keje dekat acepack venture tu?

    BalasPadam