Pages

Selasa, Ogos 21, 2012

My Family.. =)

Assalamualaikum..

Alhamdulillah hari ni dah masuk raya ke3.. Bumi Sibol di timpa hujan rahmat hari ni.. Well,raya tanpa Abah for the first time memang sgt terasa.. Sbb selalunya raya ke3 ni kitorg akn beraya di rumah adikberadik Abah dekat Pontian.. Tapi thn ni tggu diorg dtg jela.. Sbbnye,kami tak tau jalan rumah2 mereka.. Aku cuma setakat tahu kubur arwah Atuk belah Abah je.. Tu je,jln rumah pakcik2 n makcik2 sekalian aku x tau sbb diorg ni jns pindah2 randah.. 2 thn tmpt tu,thn ni tmpt laen n seterusnya.. Tu pasal aku yg ingatannya tak berapa nk kuat ni menjadi bertambah blurr..

Well,thn ni tahun first kitorg amek gambar keluarga.. mengambil pengajaran dari kepergian Abah.. Tak banyak gambar Abah yg ada dlm simpanan.. Kalau ada banyak pun,gambar passport dan itula yg aku simpan dan aku ada.. Setiap kali Abah amek gmbr passport mesti aku curik 1.. Sememangnye Abah bukan jenis org yg suka begambar dan itu turun dekat aku.. Wink*

So,starting from this year,aku akan amek gambar keluarga aku sebanyakbanyaknye.. And this is the introduction.. Jeng.. Jeng.. Jeng..

Ni kat rumah atok kt Labis.. 

This is my Abang.. ipar...

Ini family akk aku yg sulung.. Abg aku??
Thn ni dia beraya umah MIL dia.. jdnye out of list..
Hahahaha..
 
Yg tudung oren tu my mum.. 

Oh yee.. tak sume gmbr family aku ada kt sini.. Akak aku yg tua 2 thn dr aku tu tgh tido masa ni.. =..=" sbb dia tak ekot balek kampung.. Kwn2 dia nk dtg.. Akak aku yg bawah abang aku pun x ada.. Dia ada kt situ.. tp dia ngengada x mau masuk.. pufff~~

Okeit.. DONE!! hahahaha.. Family aku kecik je.. Okeylahh.. Nanti2 aku rajin,aku hapdate lagi yehh.. Oh,oh.. Muka aku mmg aku takkan publish.. Exclusive okehh.. Hek9.. Wassalam..




Tiada ulasan:

Catat Ulasan