Pages

Ahad, Mei 20, 2012

Pre-Test Hapdate..

Assalamualaikum..

Hallu! Hallu!!! Esok ada pre-test AOM before Test 1 hari rabu.. Motif update?? Tak ada motif.. Lalalala~~~

Aku nak meroyan sekejap dekat blog sebelum aku meroyan dgn notes and slide.. Ngeh9..Aku tak tau kenapa,walaupun dh 7,8 kali tgk,aku tetap nk tengok lagi Anime ini.. Prince Of Tennis.. Hahaha.. Sekrang dh DVD ke4.. Ada 2 lg.. Wawawa..

 Comel kan merekamereka ini.. Ahaks!

 Whoa! Melting.. ~~~~

Ini yang paling comel dan 
paling aku suka.. Hik9..

Okeit.. Cukup meroyan tuhh.. Nak g study.. Until then.. Wassalam..

- Seminggu je lagi.. lepas tu boleh packing2 balek JB.. Tak Sabarnye!!!! Rindu Ibu!! =)

Jumaat, Mei 18, 2012

100 Hari Berlalu..

Assalamualaikum..


Hai.. Lama sangat tak update.. Sorry bout that.. Lately ni mud sgt swing.. asyik keje sentap je.. lps tu meleleh aer mata..Don't know why.. But,of course aku tak nanges dpn org ramaila kan.. Huhuhu..

Well,what so special today?? Hurmm.. Nothing special.. Quite tragic actually.. Hari ni genap 100 hari Abah pergi.. Kenduri Ibu buat esok sbb yang laen2 semua cuti esok except me yg terdampar di bumi Puncak Alam ni.. Nak balek tp next week ari Jumaat dah mula cuti gawai.. So,I decided to stay here for a while.. Seminggu je lagi.. Have to endure it anyway.. Hopefully this week will going smooth for me..


Al-Fatihah utk Abah,Ramli Bint Abdullah..


Wassalam..



Selasa, Mei 01, 2012

Untuk Dia - Sleeq ft. Najwa Latif (Unofficial)

Assalamualaikum..

Hai guys.. Sooorrryyyy lama hapdate.. Err.. Ada ke yg bace?? Oh,thanks to the viewers yg view blog aku last week.. Aku dpt e-mail tp traffic summary almost hundreds a day.. Tapi kalau benda tu menipu x taula pulak aku.. Ehehehe.. Ape2 pun thanks pada yang sudi baca blog merepek nehh.. Quiet busy this semester,so, ini je aku sempat attach.. My FAV song now.. Sangat catchy.. ENJOY the SONG!!! ^___^
Wassalam..