Pages

Sabtu, Mac 17, 2012

No Title..

Assalamualaikum..

Hallu,hallu!! Fara Safwanah in the house!!! Hahaha.. lama tak update.. Sorry,quite busy lately cz first weeks of kuliah dh ada pembentangan.. Agk blurrla jugak.. Now,tgh bersengkang dgn 2 assignment yg kena hantar hari Isnin nanti.. Mcmla ramai sgt yg baca blog kau kan Wan.....? +____+

Tajuk entry??? Hahaha.. Sebenarnya aku tak tau nak letak tajuk ape.. Tiba2 terfikir tajuk tu.. Tula yang aku tulis.. Heeee~~~

Wanna share something.. Last Saturday on the 3rd of March me was arrived at Puncak Alam at the evening.. Maybe it just like a habit.. Setiap kali sampai Puncak Alam,aku akan called Ibu and Abah.. Lps called Ibu,aku called.. Abah.. Dan aku terkedu bila suara Abang yg aku dgr.. Seriously.. Aku betul-betul lupa.. Aku terus matikan called.. It was an accident and aku hanya teringat bila aku dgr suara abang kt corong telefon tu..

It's hurt's me so much when me realise that.. I know it's not appropriate for me to say this.. Sometimes aku tak rasa yang Abah sebenarnya dah tak ada,I'm just feel that Abah going out for work and will be back one day.. Bahkan sampai sekarang aku tak pernah sebut perkataan Arwah bila bercerita psl Abah.. I'm just said Abah,Abah,Abah and Abah..... Ya Allah....

Can anyone give me some motivation? Really need that.. ='(

Wassalam...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan