Pages

Ahad, Disember 11, 2011

KAMI

Assalamualaikum..

Dah lama tak hapdate.. Tibe2 hapdate semalam keluar ayat syahdu yg boley buat org menyampah kan.. Okeit,abaikan entry sebelum ini.. Hanya utk berkenaan shj.. ;p

Well,so much story to shared tp aku tak tau nak mula dari mana.. But,I think let me share the most beautiful,cheerfull and ........ and.... and.... errr.... I don't know how to describe it.. Mostly,the most precious, happines and funniest time with my classmate OMB33B..

BBQ party for class.. It was really awesome.. Credited to the guys yang bagi pinjam rumah utk buat BBQ tuhh.. Sharol Dugong (ekekekeke...) yg pandai buat ayam BBQ yg sgt sedap.. Thanks a lot.. And to all classmates it was an awesome day for me having fun together with all of you.. Whoa!! Seriously aku tak tau mcm mana nak ckp perasaan aku.. Seeing all of us bekumpul,berbual, tgk muka gembira each of you there buat aku nak tersenyum sepanjang masa kalau boleh (kalau org tak ckp aku gilala..) Sgt2 happening.. Enjoy the pict sbb aku tak tau nak ckp ape dah.. Terlalu happy smpai speechless..








Eh,terselit pulak gambar nehh.. Ehehehe..
Credited to the name at the pict..
Last sem pict..
End of semester 2,last day we're together before
going back to our hometown..

p/s : Tak bnyk sgt dpt upload,kalau nk tgk lagi bnyk pegi kt sini yehh FafazAdnan..

p/s lg 1 : jrg dpt update skrg sbb terlalu busy.. end of semester and final is just around the corner.. assignment,report,presentation.. Ni pun curik masa sikit.. Lps ni nak smbung balek buat kerja.. TGTIH (Thank God Tomorrow Is Holiday) have to done all works by tomorrow by hook or crook.. Hopefully can do it.. +______+ Pray for me,for us, for all Muslim.. Leave you with Love.. Wassalam..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan