Pages

Sabtu, Disember 31, 2011

Hye 2012!!

Assalamualaikum..

It is 12.04 a clock in the murning of 1st January 2012..
Happy New Year Everybody!!
Bye2 2011..
Welcome 2012..
Everything that happen on 2011 keep it as your memory..
Cherish it if you can..
Keep it silence if you can't..
Bye2..


---♥-/▒▒/---/▒▒/--♥- / ▒\---------♥-/▒▒▒▒\-----♥-/▒▒▒▒\---♥-\▒▒----/▒▒/
---♥-/▒▒▒▒▒▒▒/-♥-/▒▒▒\------♥-/▒▒---/▒▒/-♥-/▒▒---/▒▒/-♥-\▒▒-/▒▒/
--♥-/▒▒/---/▒▒/-♥-/▒▒-▒▒\----♥-/▒▒---/▒▒/-♥-/▒▒---/▒▒/----♥-\▒▒▒/
-♥-/▒▒/---/▒▒/-♥-/▒▒▒▒▒▒\--♥-/▒▒▒▒▒/---♥-/▒▒▒▒▒/--------♥-/▒▒/
♥-/▒▒/---/▒▒/-♥-/▒▒/----\▒▒\♥-/▒▒/---------♥-/▒▒/-------------♥-/▒▒/
... ... ... ... ... -♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-
----♥-/▒▒\----/▒▒/-♥-/▒▒▒▒/♥-\▒▒\------------/▒▒/
---♥-/▒▒▒\--/▒▒/-♥-/▒▒/------♥-\▒▒\--/▒\----/▒▒/
--♥-/▒▒/\▒▒▒▒/-♥-/▒▒▒▒/-----♥-\▒▒\/▒▒\-/▒▒/
-♥-/▒▒/---\▒▒/-♥-/▒▒/-----------♥-\▒▒▒/-\▒▒▒/
♥-/▒▒/-----\▒/-♥-/▒▒▒▒/---------♥-\▒▒/---\▒▒/
-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫
----♥-\▒▒\----/▒▒/-♥-/▒▒▒▒/--♥-/▒\------------♥-/▒▒▒▒\
-----♥-\▒▒\--/▒▒/-♥-/▒▒/-----♥-/▒▒▒\---------♥-/▒▒----\▒▒
------♥-\▒▒\/▒▒/-♥-/▒▒▒▒/-♥-/▒▒--▒▒\-----♥-/▒▒---/▒▒/
--------♥-\▒▒▒/--♥-/▒▒/-----♥-/▒▒▒▒▒▒\---♥-/▒▒▒▒▒/
---------♥-/▒▒/--♥-/▒▒▒▒/-♥-/▒▒/-----\▒▒\♥-/▒▒/----\▒▒\

◕▄███▄◕──◕▄██▄◕──◕▄███◕─◕▄███▄◕ ◕▀──██◕─◕██──██◕───◕██◕─◕▀──██◕ ◕──██◕──◕██──██◕───◕██◕─◕──██◕ ◕─██◕───◕██──██◕───◕██◕─◕─██◕ ◕█████◕──◕▀██▀◕───◕▄██▄◕◕█████◕ —

Rabu, Disember 28, 2011

Entry Riak.. ^__^v

Asslammualaikum..

Hahaha.. Just wanna show my Cik Kenari yang aku selalu sebut in my entry..
Tapi upgrade versionlah.. Yg lama aku x sempat nak snap..
Yang ni pun aku snap masa kt bengkel tadi..
Cik Kenari ni masuk bengkel sbb dh bnyk sgt yg rosak..
Central lock problem,clutch bising,allignment begegar..
Bos kta kereta dh lama.. Mmgla jadi mcm tu..

Ohh.. Btw,ini Inche Myvi.. New in my family..
Ni masa buat markup dekat bengkel tadi aku snap..
Lps ni,inila yg aku bawak balek Puncak..
Cik Kenari tinggal rumah..
Ekceli,dowgrade sebenanye..
Cik Kenari 1.5.. Inche Myvi ni 1.3 je..
Bawak 100 dh berat dah..
Jadinye,aku kena praktik balek cara pemanduan berhemah..
Heeee...
Selalu Cik Kenari aku tibai 120,130..
Yg ini tak boleh dah..
Huhuhu..
Bos ckp,this one dia tolong bayar sampai aku dapat kerja..
Once aku dpt kerja,aku kena bayar sendiri..
Okeylakan,takkanla nak dia bayar smpai abes..
Melampau haih..
Aku yg sedap2 guna,dia plak kena bayar..

Okeit.. Ini Cik Kenari.. The most loved car..
Banyak jasa kereta ni kat aku..
Kereta ni jugakla yg bnyk kali jadi saksi suka duka aku..
Aku pernah menjerit gembira dlm kereta ni..
Aku jugak pernah menangis tersedusedu dlm kereta ni..
Rasa sayang nak tinggal kt sini..
Dalam kereta ni jugak aku pernah bergaduh..
Hahaha..
Sometimes those thing is not a valuable..
But,for me it was the precious one..
Pernah tak dgr org ckp,Bila kita lakukan benda2 yg grand,ia tidak bermakna..
Sebaliknye,dgn hanya mengingati perkara2 kecil itu sudah cukup bererti..
Well,aku memang pelupa.. Seriously..
But,sometimes the memory comes to my mind unconciously..
And that small memory that will make me smiles..
Always..

Aku bukan kawan yang baek.. Yeap,I know it.. Aku jugak bukan anak yg baek.. Yeap, I know it.. And aku jugak bukan Hamba Allah yang baek.. That one of course.. Kalau aku Hamba Allah yg baek,aku tak mengumpat org (Hahahaha..) Aku tak maki2 org.. Yeap, I know that.. Ini entry Riak? Yee,ini entry riak.. Aku nk tunjuk kt korang aku ada 2 kereta sekarang.. Bukan 2 tp 3.. Cik Exora tak ada kt rumah,jdnye x sempat nk snap.. Hahaha... Riak tak aku? Sila boo kalo korang rasa aku riak.. ^__^ But,mostly aku nak ckp.. Kereta2 ini banyak kenangan pada aku.. Banyak jasanya pada aku.. Mungkin org laen boleh ckp 'Jgn nk menunjuk kereta ko bnyk,kena curi nanti baru tau..' But for me.. I'm just sharing this 2 pictures as they are part of my life.. Kenari tu aku dah bawak ke hulu hilir since aku dapat lesen masa form 6 bawah.. Dgn kereta tulahh aku pergi sekolah hari2.. Kereta tu jugak yang aku bawak balek Puncak Alam.. And now,kereta tu akan di ganti dgn yg laen which it will give the same jasa pada aku.. Yang akan aku bawak ke hulu hilir pergi balek kuliah,pergi sana sini.. For me yg alone,kereta pun kadang2 boleh jadi teman terbaek kan.. Ahh! korang takkan faham apa yang aku rasa.. Dgn kereta pun aku boleh jadikan lawan cakap bila rasa itu datang.. The feel of being lose,being alone,being sad.. No one will understand that..

Well,ape2 pun.. Aku cuma nk share members of my family.. Itu aje.. Kenapa tak share gambar ahli keluarga je? Utk soalan itu aku cuma boleh ckp 'untunglahh sapa yang ada gambar family dan bersyukurlah..' =)

Until next entry.. Wassalam..

Sabtu, Disember 24, 2011

Pictures Talk.. (Snapshot Sem 3)


Mcm kat Genting kan?
Early in the murning at Puncak Alam..


Ombak Rindu time..

KI..
Muka tak rela..

Muka bosan.. pfffttt~~~

Breaking Dawn time.. =)


Muka Kelaparan.. Haha..

Kucing jiran sebelah..
Nama dia Nyet2.. Hahaha..

Low Yatt..

MidNight at Putrajaya..



Uiks!! Mata.. Kemain lagi.. ;p





Assignment-assignment.. @__@





Sian Xperia aku..
Kena soletep bagai mandarin punya psl..
+_____+

p/s: Gambar tak tesusun yehh.. Harap maaf.. Dah try susun,tp beterabur balek.. Malas plak nak susun balek.. uhuhuhu..

Isnin, Disember 19, 2011

Quotesoftheday #3

Assalamualaikum..

Currently read Perlu Kamu..


"Belakang Bukan Bermaksud Tertinggal.
Belakang Juga Bukan Bermaksud Ketinggalan.
Belakang Ialah Menyokong Yang Berada Di Hadapan
Dan Sekali Sekala Kita Perlu Berpaling Ke Belakang
Untuk Menentukan Langkah Kita Yang Akan Datang"
-ILHAM NUR INSYIRAH-


Ahad, Disember 11, 2011

KAMI

Assalamualaikum..

Dah lama tak hapdate.. Tibe2 hapdate semalam keluar ayat syahdu yg boley buat org menyampah kan.. Okeit,abaikan entry sebelum ini.. Hanya utk berkenaan shj.. ;p

Well,so much story to shared tp aku tak tau nak mula dari mana.. But,I think let me share the most beautiful,cheerfull and ........ and.... and.... errr.... I don't know how to describe it.. Mostly,the most precious, happines and funniest time with my classmate OMB33B..

BBQ party for class.. It was really awesome.. Credited to the guys yang bagi pinjam rumah utk buat BBQ tuhh.. Sharol Dugong (ekekekeke...) yg pandai buat ayam BBQ yg sgt sedap.. Thanks a lot.. And to all classmates it was an awesome day for me having fun together with all of you.. Whoa!! Seriously aku tak tau mcm mana nak ckp perasaan aku.. Seeing all of us bekumpul,berbual, tgk muka gembira each of you there buat aku nak tersenyum sepanjang masa kalau boleh (kalau org tak ckp aku gilala..) Sgt2 happening.. Enjoy the pict sbb aku tak tau nak ckp ape dah.. Terlalu happy smpai speechless..








Eh,terselit pulak gambar nehh.. Ehehehe..
Credited to the name at the pict..
Last sem pict..
End of semester 2,last day we're together before
going back to our hometown..

p/s : Tak bnyk sgt dpt upload,kalau nk tgk lagi bnyk pegi kt sini yehh FafazAdnan..

p/s lg 1 : jrg dpt update skrg sbb terlalu busy.. end of semester and final is just around the corner.. assignment,report,presentation.. Ni pun curik masa sikit.. Lps ni nak smbung balek buat kerja.. TGTIH (Thank God Tomorrow Is Holiday) have to done all works by tomorrow by hook or crook.. Hopefully can do it.. +______+ Pray for me,for us, for all Muslim.. Leave you with Love.. Wassalam..

Sabtu, Disember 10, 2011

SUGUL.. (;___;)

Assalamualaikum..

Rasa sangat,sangat bersalah..

Nurul Fazren Binti Adnan.. Saya mintak maaf sbb dah kecewakan awak.. Lepas ni just assume that
aku bukan kawan kau
kau tak pernah kenal aku
or aku tak pernah hadir hidup sebagai kawan atau musuh skalipun..
Sebab aku tak layak skalipun untuk jadi musuh kau..

Sorry For What I've Done Wrong..
Sorry For Word That Hurt You..
Trully Sorry..

It was terrible when you know your frenz cried cz of your talk that hurt her feeling..
And that is what I feel right now..
It's hurts me too..
Ya Allah..
apa aku dah buat ni.......