Pages

Ahad, November 20, 2011

New Look.. Again.. =_____=

Assalamualaikum..

Hai.. Heeee.. Saja tukar background.. Lagi..

Well,sebenarnye aku masih mencari theme yang kena dgn blog aku yang cacamerba nehh.. Aku ni blue crazier,pantang nampak warna biru semua comel.. Huhuhu.. Tp background blue theme tak banyak plak.. Yang ada pun tak berapa nak kena dengan jiwa.. Yelahh kan corak bunga2,kupu2,love2 bagai.. Adoii.. Blog aku bukan blog romantik pung ;p plus aku tak minat corak2 begitu.. hik9..

Aku nak cari yang simple je yang sesuai dgn diri aku yang sememangnye simple and poyo nehh.. pfftt~~~ So,trying this one.. Ala-ala beach.. Poyo je aku rasa.. hahaha.. Any objection? Kalau nak kutuksilakutuk,kalaunakpujisilapuji.. Hahaha... Tapi kalau nk kutuk bagi alasan yerr.. ;)

Until then.. Wassalam..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan