Pages

Jumaat, November 11, 2011

Moodprotes..

Assalamualaikum.. And Salam Sejahtera..

First of all nak minta maaf dulu sebab sekarang ni jarang sgt dpt hapdate.. Busy? Itu salah satu alasannya.. But mostly,malas sebenarnya.. Mood nak menaip tu tak ada.. Hahaha..

Secondly,me wanna wish come back to one of my blogger frenz a.k.a classmates a.k.a my frenz Fafaz Adnan cz dah kembali ke dunia blog..

WELCOME FAFAZ!!
do visit her blog..
Nice one..
don't believe aaa??
Believe lahh..
=)

Ada 3 hari lagi before aku balik Puncak Alam.. Macam biasala kan,bila dah dekat rumah nak balik kampus,memangla berat hati.. Tak nak balik boleh? Ada sapa-sapa yg nak ganti tempat aku kat situ tak? mcm cerita 3 Idiots tuhh.. Ngeeee~~~ Untunglaaaa... Kalau ada.. (+_+)

Dah hampir 3 bulan aku naik semester 3 tahun ke2 di UiTM Kampus Puncak Alam.. Ketensenan mula terasa.. Well,aku jarang stress psl study tapi bila naik sem 3 ni.. Awal-awal dulu tak rasa sangat.. Tapi bila semua lecturers rushing buat quiz,mengajar laju,assignment bagi masa 2,3 hari je.. Due date group project berderet-deret.. Dgn company interview tak tentu hala.. Aku mula terasa ketensenan nye tu.. Cuma belum overload je.. Aku still boleh manage.. Aku risau sebab 3 subjek quiz aku failed.. Adoii.. Sangatla saket.. =..='''

Walaupun dh failed tp aku tetap mcm ni.. Poyo je muka.. Hmm.. Dah nama pun Budak Poyo Life kann.. memang poyo jela aku nihh.. Heeee.. Aku tak reti nak tunjuk muka risau ke ape.. mcm ni jela muka aku.. Ngeeee... Hey! Aku bukan hati batu tau.. I still have a feeling,tp tak ketara.. Haaa.. Thats the word.. =)

Bila dah tensen tu mulala aku nk protes.. Ckp berapi-rapi tapi sama je.. Hahaha.. Biasalakan.. Manusia.. Aku bukan perfect sangat pun.. But,I'm still trying nak cuba focus on study.. Sebab aku ni suka memain.. Baca buku 10 minit,hadap 'mukabuku' 30 minit.. Macam mana nak lulus quiz.. Haish! Ada sapa-sapa yang boleh bagi aku tips nak hilangkan sikap 'playing around' aku ni tak? PLEASE,PLEASE.. I'M BEGGING YOU..... (*__*)

Sekarang,aku protes tanak balik puncak.. Mama dah penat beleterkan aku agaknya.. Sampai bila aku ckp tanak balik je Mama balas 'bagusla,tak membazir duit ibu nak tanggung ko belajar' Perghh.. Ayat sentap tuhh.. Ada yang tersirat di sebalik yg tersurat.. Kena faham-faham sendirilakan kalau dah keluar ayat sentap macam tu.. Huhuhu.. No worries Ibu,I'll continued my study till the end with flying colours Insya-Allah.. Harap-harapla kan.. Amin..

Wassalam..

p/s: In consideration nak off blog cz skrg jarang sgt dapat hapdate.. Any opinion? =)

2 ulasan:

  1. ouhhhh wana !
    haha.
    thanx for this entry.
    mine was not very nice yet lorhhh.
    i need to brush up lagi my blog.
    huhu.
    btw, thanx again yaw!
    (:

    BalasPadam