Pages

Selasa, Oktober 18, 2011

Sharing Something.. =)

Assalamualaikum...

Whao!!! Agak lama meninggalkan dunia blogging sebab aku busy dgn gaming.. Blog pun dh bersawang bagai.. I think soo... @_@

Actually,banyak benda yang nak ditulis tp aku rasa mcm tak patut di tulis.. Di sini specifically.. Hehehe.. Tapi this aku nak share jugak.. Kelmarin ntah buang tebiat ape,aku pegi SMS si dia.. Hahaha.. Maybe sebab masa tu aku di landa kebosanan tahap melampau,aku pun buatla kerja gila.. Sebagai kawan rasanya tak salahkan aku SMS.. Bukan ada niat ape2 pun.. Hehehe.. Tapi,dia ni mmgla.. Sukaaa sgtttt buat aku blurr.. One of his SMS dia tulis mcm nihh 'Sayang' Whoa!! Bulat sekejap mata aku.. Tersengih sekejap.. Then aku balas,'ape ke heinya nihh?' dan dia terus tak balas SMS aku tuhh sampai ke hari ini.. Ahahaha.. Aku pun tak faham kenapa dgn dia tuhh.. Meroyan gaduh dgn makwe agknye.. Ekekeke...

Okeit,lupakan pasal dia tuhh.. Another story.. Aku nak share dgn korang gambar kat bawah ni..

Aku dpt dekat Facebook.. For me,it was Wonderful and
the most Beautiful place that I ever saw.. Seriously..
Sangggggaaaaaatttt cantekkkk kan?

And this one,pemandangan dari atas..
Such a beautiful place in the world and I really hope that
I'll get there soon..
Aku nak sgt tgk Taman Raudah..
Aku nak sgt mengadap Ka'abah..
Aku pasti akan jejaki bumi Mekah ini
jika ada umur.. PASTI!!

p/s: This week is a stress week utk budak2 kls aku.. Tadi baru lps quiz Admin,esok quiz online Mandarin pulak.. Then,hari Kamis ada Quiz Record,Jumaat ada quiz Communication,and Sabtu Ahad ada Kemahiran Insaniah.. Whoa!!! @_@

Tiada ulasan:

Catat Ulasan