Pages

Ahad, Oktober 09, 2011

Hepi Belated lated Birthday.. =)

Assalamualaikum..

HAppy Birthday To Meeee!!! Hahaha.. Actually haepi belated birthday dah.. Supposed to be aku buat entry ni hari Isnin lepas.. 3 Oktober.. Tapi busy mengalahkan menteri kan.. Hehehe..

Sekarang aku kat JB.. Specifically dekat Felda Sungai Sibol.. Cuti hujung minggu.. Esok baru aku balek Puncak sebab esok tak ada kelas.. Ehehehe..

Ape nih? Okey,ini hadiah yg aku dpt dari Roomate tersayang..
Nasuha Baharun.. Jgn pandang pada harga or rupa.. It's the thought that count,right?

Yang ini pulak,hadiah aku untuk diri sendiri..
Hahaha..
3 novel terbaru dari Alaf 21.. Aku kaut 3-3..

Hari Jumaat,lepas kelas Mandarin aku,Badar,Natrah and Aqilah terus cabut balik JB.. Masa kitorang brhenti dekat Perhentian Kg. Air Bemban.. Kitorang jumpa ni.. Kat bawah nihh.. Menjerit kitorang 1 kereta..

Lotus..
Teramatla jarang dapat jumpa kereta ni dekat Malaysia..
Bila dah nampak depan mata..
Snapla beberapa picture..

No. plate dia Lotus 11 aje..
Mesti org kaya-kaya punya ni..
Huhuhu..
Kagum betul aku masa nihh..

Nak beli entah bila..
Dapat ambil gambar pun jadilahh..
Huhuhu..

Aku sampai pukul 8 lebih.. Sampai lambat sebab hantar Natrah dgn Aqilah dekat Segamat,then masuk highway balek pergi Senai amik kakak aku.. Penat tak payah ckp.. Bangun tidur,1 badan saket..

Then,semalam,aku pergi tengok anak sedara sepupu yang excident 2 weeks ago.. Agak teruk berdasarkan gambar yang aku hantar.. Next entry aku masukkan gambar dia masa tgh tak sedarkan diri kat HSA.. Semalam aku pergi tengok.. Dah okey sikitla..
Paha dia kena balut sbb operate ambil kulit paha dia
nak tampal kat pinggang dia..
Pinggang dia kenapa?
Melecur teruk sampai berlubang..
Maybe terseret dekat jalan kot..

Ni luka kt belakang kepala dia..


Tgk,comel kan dia senyum..
Nampak tak kesan luka kat muka dia tu?
Tu dah baek tu..
Masa baru kena,ngeri aku tgk..

Masa aku datang semalam,dia nampak sihat walaupun,paha,belakang kepala n dari pinggang sampai rusuk kiri masih bertampal.. Budak2 kan.. Tetap aktif.. Moga-moga dia cepat sembuh.. Doakan Muhammad Aidil ni yee.. Wassalam..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan