Pages

Rabu, September 21, 2011

Entah Mengapa...???

Assalamualaikum and Salam Sejahtera..

Currently aku tgh begini sekarang..

Demam sebenarnya.. Tapi tak boleh tidur.. Entah Mengapa? Kenapa demam? Kenapa eak? Penat sgt kot.. Aku ni kan manja,bukan boleh penat2 sgt.. Ehehehe.. Kenapa penat?? Whoa!! It was a very long story..

Dari hari Jumaat sampai hari Isnin aku keluar balek malam.. Sebab? Jumaat aku keluar bawak roommate aku pergi Jusco Bukit Raja,tgk wayang.. Dekat2 maghrib baru sampai rumah..

Hari Sabtu keluar seawal 8 pagi,pergi Low Yatt.. Aku ekot Khaliq sebenarnya.. Dia nak beli Lappy,and aku pulak nak cari external baru.. Kat situ barang lappy murah2.. huhuhu.. Almost 12 jugakla baru aku sampai rumah.. Naek turun Monorel,KTM.. Perghhh!! Sangat,sangat,sangat PENATT!!

Hari Ahad pulak ada Koko,then balek dari koko,aku travel pergi Subang Jaya pulak.. Specificly,Kelab Golf Negara Subang.. Kakak aku buat open house kat kelab and dia suruh datang makan.. Sesat beberapa kali di tgh2 highway,dan melalui pengalaman yg agak menakutkan di depan Sunway Pyramid.. Yg tu aku cerita bila dah sihat nanti.. Pukul 8 lebih mlm smpai rumah,pukul 9 aku kena keluar lagi amik member kat Klang Sentral.. Almost Eleven baru sampai rumah..

Then,semalam aku ingatkan dapat rehat sbb ada 1 kls je pagi,tapi tak berjaya sebab Khaliq ajak aku pergi Low Yatt.. Again!! Ekot plan,kitorang nak pergi hari Selasa,tp memandangkan ada kelas,tukar plan jadi hari Isnin.. Khaliq pun nak amik adapter lappy dia yg tertinggal.. Aku pulak nak upgrade RAM.. Ingatkan nak format and tukar HDD skali,tapi abang kedai tu kata,kalau nk buat semua tu 2 jam++.. Owh.. Lupakan sajalah.. Aku cuma upgrade RAM je.. Then,kami berangkat pulang..

Rasa mcm tak berbaloi pulak.. Lenguh kaki mcm nak tercabut sbb tungu tren delay almost 1 hour.. It was a nightmare for me.. Plus,hari kelas sampai pukul 5.. Balek kelas,aku dah mula menggigil.. Sejuk semcm.. Kena aircond kereta pun aku dh seram sejuk.. Dan hasilnya.. Aku demam bila malam mula melabuhkan tirai.. Saket segala sendi,kena kipas sejuk,berselimut panas.. Plus,tak boleh tido.. Aku kalau penat or demam memang tak boleh tido.. Tak taula kenapa pelik sgt.. Mata tak ngantuk pun.. Entah Mengapa....

Tiba-tiba aku teringat kat dia.. Sekali-sekala teringat tak apa kan? Kan? Aku bukan gila bayanglahh.. Cuma teringat dan susah nak melupakan.. Ehehehe.. Ada sapa2 yg boleh tolong aku? Tolong format balek memory otak aku ni supaya lupa pasal dia.. Jgn format system.. Cuma reset 1 folder je.. Folder pasal dia.. Reset ke delete ke.. Tapi kalau format 1 system lagi bagus agaknya eak.. Hilang semua,aman hidup aku.. Apa aku merepek ni? Okeylah,sebelum aku merapu,baek aku blah.. Badan aku dah maken saket and maken panas.. Gerak sikit pun dh ngilu.. Adusss!!! Nak tido.. Wassalam..


p/s:Bumi dah semakin tenat.. Sama-samalah kita menjaga Bumi tercinta,Hadiah Teristimewa Allah buat kita manusia.. Sayangi Alam Sekitar oke.. (Pesanan Penaja =p)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan