Pages

Jumaat, Julai 15, 2011

Will You Marry Me? =)

Assalamualaikum..

Anyone volunteer? Ekekeke.. Just joking.. Well,well,well.. Patutnya entry ni aku buat last week.. Tapi di sebabkan ke'busy'an plus kebengongan line berok band aku nih.. Makanya aku tak berkesempatan nak meroyan-royan dekat blog nih.. Wawawa..

2-3 Julai hari tu aku pergi amik kursus kawen.. Aha! It's not what you think,okey.. Amik sekadar utk memenuhi masa lapang and menambah ilmu pengetahuan.. My mum yg insist suruh aku amik.. Plus mama nk support.. Aku kalau benda free sapu aje.. Sapa tak nak benda free kan? Hehehe.. Lagi pun bukan apa pun,kursus kawen je.. Menambah ilmu apa salahnya..

Ini adalah sijil kursus saya..
Err.. Gambar dan nombor IC terpaksa di delete..
Harap Maklum.. Hehehe..
Bengangla jugak masa datang tu.. Sebab buatnya dekat sekolah BT tu haa.. Kat bilik Seminar.. Sekolah Form6 aku dulu.. Bila jumpa cikgu2 semua ingt aku nk kawen.. Hadoi! malu yg amat.. Calon pun tak ada,dtg pun sorang2 kawen bendanya.. Wawawa.. So,tu sebab aku tny ada yg volunteer dak? Sijil dah ada,tinggal isi borang,interview lps 2.. Kepak,kepak,kepung.. kepak,kepak,kepung... Ops! Terrrrlebih sudaa.. No,no,no... I'm not ready for that yet.. Hehehe..

Study belum abes,keje belum ada tak boleh kawen.. Heeee~~~ Well,aku pernah ckp dgn mama,sebelum kawen,aku nk ada kereta and rumah sendiri dulu baru boleh kawen.. Muahahaha.. Agak2 dpt tak? Insya-Allah.. Kena usahalah kan..

Sapa2 yang nak amik kursus ni kena tahan telingala eak.. Sebab ceramah dia memang uncensored.. Tak ada tapis2 semua lps sbb tu semua pengetahuan.. Lelakila yang suka benda2 mcm nih,gelak kemain kuat lagi.. Yg perempuan dah merah2 muka dah sbb malu.. Huhuhu.. Tapi ustaz tu kata,benda2 ni mcm ni tak payah malu sbb tu semua keperluan tp jgn pulak sebelum kawen benda tu keperluan,lps kawen ilang haluan.. Walaweh.. Direct betul ustaz tuhh.. Maksud ustaz tu,jgn buat sebelum kawenla tuhh.. Ceh! memandai je aku.. Wink*

Serius aku dah lama tak tgk tulisan Jawi.. Lps aku habes Darjah Khas,boleh di kira dgn jari berapa kali aku nampak tulisan Jawi.. Err.. Tulisan Jawi in the term of artical,books and etc okey,bukan yg dalam Al-Quran tu.. Dan bila dapat Sijil ni dan melihat nama aku di tulis dalam tulisan Jawi,aku rasa seronok sgt.. And tiba2 terlintas dalam hati aku.. Sempat tak aku kawen?

Wassalam...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan