Pages

Jumaat, Julai 22, 2011

10kg Seminggu.. Nak Cuba?

Assalamualaikum...

Hai.. Well,kesihatan tak berapa memberangsangkan minggu ni.. Aku kena diarrhea for one weeks and the good news is berat aku turun 10kilogram.. Hahahaha... Muka aku naek cengkung.. Hadoii!!

MACAM MANA BOLEY KENA??

Well,well.. 2 minggu mama tak ada.. Last week,aku yang masak.. And this week is my sister turn.. Hari Isnin dia masak tom yam ayam,terlebih cili,pedas yg amat perot aku x tahan.. 5 kali aku masuk bilik kecik plus x tido sepanjang malam sebab saket perot.. First time.. Second time,hari Selasa.. Menu? Sup telur.. Terlebih lada sulah.. 3 kali aku ulang alik bilik kecik dan tak tido jugak lagi.. Hari Rabu dia tak masak,just beli KFC and still,lps makan aku terus cari bilik kecik.. Semalam.. Third time.. Ayam masak singgang.. Terlebih cili jugak.. Pedas yg amat.. 7 kali masuk bilik kecik dan sampai hari ni,aku cuma boley minum susu.. Tak boleh makan,sbb kalau makan walaupun cuma biskut,aku akan jadi penghuni bilik kecik..

TAK PERGI KLINIK KE??

Tak... Sb kalau pergi klinik nanti aku jugak yg kena marah,dah tau tak boley makan pedas,awak makan kenapa.. Itu ayat yg sure aku akan dgr Dok ckp.. HAH! What a day......

Seminggu ni aku cuma melepek je dekat tilam.. Hari ni baru segar sikit sebab tadi aku minum aer asam jawa.. Mama kata boley lega kalau minum aer asam jawa.. Legala jugak sikit.. But still,aku tak boleh makan.. Waaaaaa~~~

So,itulah rahsia aku turun berat sebanyak 10 kilogram.. Silakan cuba.. Bhahahaha.. Seminggu aku melepek,kerja aku layan movie dekat you tube.. Prince Of Tennis,aku tengok yg move version.. Cardcaptor Sakura aku layan.. And now,aku tgh layan High School Musical 3.. Huhuhu.. Well,ni sample Prince Of Tennis Movie Part 8.. Enjoy it alls!! Wassalam..



p/s:Doakan aku cepat sembut eak.. Tak tahan derr.. >.<

4 ulasan:

  1. untung la dah kurus walaupon sakit

    BalasPadam
  2. waaah! best lah camtu! get well soon yeh sis! dpt kurus lg, kan senang koje tu, ;)

    BalasPadam
  3. Cett!! seksa idup aku.. Hadooii!! dh 2 kali berat aku turun sbb benda nihh.. (+_+)

    BalasPadam