Pages

Ahad, Jun 12, 2011

Wedding,wedding..

Assalamualaikum.. Salam Sejahtera.. Salam 1 Malaysia..

Hallu!!! Ahaks! Agak lama menyepi kerana ke'busy'an yg melampau di tambah Cik Lappy nih buat hal.. Yg tu esok2 aku cerita.. Sekarang aku nak cerita pasal wedding Lecturer aku.. Puan Nor Fazalina Binti Salleh.. Lecturer Admin.. Tengok jela gambar ni eak.. Sbb aku x tau apa nk cakap.. Ada banyak sebenarnye gambar yg kami ambil.. tp nanti upload lagi.. Hahaha.. Sebab aku busy skrg nih.. Busy godeh lappy.. hahaha..


My frenz Badar..

Faza dan Benz.. (~_~)

Comelnyeee lecturer aku nih!!!

Banyak benda dlm nih.. Lilin wangi,keropok n bla,bla,bla..

Hantaran,hantaran.. WOW!!

Tema puteh.. sgt cantek!!
Kalo aku nak buat jugak boley x??
Wawawawa...

Kek sampai 5 tingkat nyah!! Jeles mak..
Ahaks!

Ni tempat makan beradab/beradat
err.. aku x tau yg mana 1.. ehehehe



Hahahaha.. Cukup dulu eak.. ntie aku upload lagik.. BTW,Trima kaseh dekat Pak Cik Google Maps yg tolong tunjukkan jalan,Badar yg jadi tukang baca peta,and Sara yg jadi operator pertanyaan.. Ehehehe..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan