Pages

Khamis, Jun 16, 2011

Si Blurr,Si Muka Tenang dan Si Muka Tegang.. (^_^)

Assalamualaikum.. Salam Sejahtera.. Salam 1 Malaysia...

Hallu! Hallu! Fara Safwanah In the house! Ahaks!

Ekceli,ni entry bayar hutang.. Ingat tak aku pernah ckp nk buat entry pasal Si Muka Dingin? Dah berzaman dah sebenarnya.. Ehehehe.. Sorry,sorry,sorry... Aku dah kumpul gambar nih lama,dah but tak ada masa nak upload.. Then,lately Cik Lappy aku asik buat hal sampai aku rasa nak humban je laptop nih.. Huhuhu.. Okeit,follow the picture guys..


Seigaku Tennis Club

Hah!
Ni si budak blurr.. Dia ni mmg jenis tak ada perasaan..
Perkataan 'kalah' tak pernah ada dalam
kamus hidup dia..

Ni word favourite dia..
Sapa2 yg dgr mmg saket ati..
Especially,pihak lawan..
Dia sgt suka provok org masa dlm tournament..

Comel kan walaupun kdg2 saket ati tgk muka dia..
Ehehehe..

Jugak Kaki Tidoo..
Selalu dtg lambat masa hari pertandingan
sbb overslept..
Poyo! Hahaha..

Tgk2..
Muka Tak Faham dia.. Hampeh!

Yg ini pulak Kaki Senyum..

Mata dia memang sentiasa tetutup..
Kecuali...

Kalau dia terkejut..

Ataupun marah..
Sgt susah nk tgk dia marah..
Tp,kalau dia marah..
Mata dia.. Uih!!
SHINING!!

Senyum sokmo!!

Menang ke kalah,muka dia tetap sama..
Expression tu penting tauuu...
Ehehehe..

Muka ketat..
Hahaha..

Sepanjang aku tgk Prince Of Tennis nih..
Dari episod sampai Intern Tourn..
Cuma sekali dia ada senyum..
Masa SEIGAKU menang Intern Tourn..
Tulah sekali!!
Terukkan?? Hehehe..

Tengok,tengok..
Nampak je muka dia,semua Ahli kelab terus senyap..
Arahan dia tak ada sapa berani bantah..
Takott... Hahaha..

Muka Badi dari Kecik..
Hahaha..
Memang dari kecik tak senyum,senyum..
Huhuhu..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan