Pages

Isnin, Jun 13, 2011

KL Gangster..

Assalamualaikum.. Salam Sejahtera.. Salam 1 Malaysia..

Hallu! Hallu! Ehehehe.. Hari ini aku meluangkan masa utk ke Panggung Wayang.. Menjelajah agak jauh sikit hari ni.. Kalau selalu aku pergi Kluang Mall,but today,aku pergi Jaya Jusco,Tebrau City.. Hahaha.. Walaupun sesat sekejap,tapi still sampai lagilakan.. Biasala first time memang macam tu.. Wawawa.. Ops! Second time sebenonye.. First time dulu bos yang bawak,so that,tak taula jalan mana bos ekot.. Hihihi..

Then,here we are..


Kami tgk cerita ni.. Hehe.. Tgk sbb ada Aaron Aziz.. Ngeh9.. Overall cerita ni sgt best.. Aksi bergaduh diorang yg nampak real tuh.. Huhuhu.. But,for those yg x suka darah jgnla tgk.. Aku pun masa tgk,bedesis-desis mulut aku sbb mcm terasa-rasa sakitnya masa aku tgk diorg kena pukul.. Hadoi!! Mcm aku pulak yg kena.. Hahaha.. Hancus jugakla bekas popcorn tuh aku gigit and ramas.. Hekhekhek.. Thumbs Up for Syamsul Yusuf for this.. Heeee...

Saya pergi dgn mereka..
Anis and Along..
(Rakan-rakan saya dari sekolah rendah lg..)

Kami makan di sini..
(Jhonny's.. Hehehe)

Ini yang kami makan..

Sedap tau..
Nama dia Thai BBQ Chicken Rice..

Yg ini.. Spinach mee with chicken wing kot..
Anis,tolong betolkan kalau salah.. Ehehehe..

Persinggahan terakhir...
Heaven siot buku-buku kt sini..
Teruja gilos aku masuk sini..
hahaha..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan