Pages

Ahad, Mei 22, 2011

Tiz Zaqyah Live At Angsana..

Assalamualaikum.. Salam Sejahtera.. Salam 1 Malaysia..

Hallu! Hallu! Hehehe.. Okey,cerita utk hari ini.. Aku pergi meredah jalan raya utk pergi ke Plaza Angsana sebab Pelakon2 Nur Kasih The Movie akan berada di situ.. Keterujaan melampau before pukul 12 aku dah tercegat kat situ.. Sekali tengok dekat pentas,tengok2 promo tu mula pukul 2.. Ades! Merayau sampai pukul 2 dah pukul 2 tiba2 pengacara ckp diorg akan sampai pukul 3 sbb ada masalah teknikal.. Aku tetap tunggu sampai pukul 3.. Then,this is what I get..


Berebut benda nih.. Dapat jugak.. Huhu..


Tersgtla comel Si Tiz Zaqyah bila tengok live.. GERAMM!!!

Sporting and Sgt comel..
Rasa nak cubit2 jerk pipi dia kalau dpt.. T__T


Ini ialah Shafee Naswib
(betol ke heja ni?? Minta ampun kalau salah)

Memang ada 2 org ni je tadi.. Fizz Fairuz and Remy Ishak tak ada.. Banyak sebenarnye gambar yg aku amik,tapi,line berok band CELCOM tak berapa elok,so,tak dapat nak upload gambar banyak2 sbb aku upload dari DigiCam,maybe sbb saiz gambarnya besar sgt kot.. Tu yg problem masa upload proses.. Sorry eak sbb gambar tak jelas.. Aku salah bawak Cam.. Wawawa.. Tengok dekat Camera lawa gambarnye,masuk laptop jadi kabur plak.. Hampeh!

Okeit,aku tak sempat nak join sesi autograf sbb dah petang kot.. kalau aku stay kt situ maunye maghrib baru sampai rumah.. Takut kena fire dgn ma'am sbb dah warning awal2 before 7 at home! Ehehehe.. dah base dah.. Memang slalu aku merayap tak pernah sampai malam pun.. Err.. Except masa kt Puncak Alam.. Haip! Ma'am tau oke.. Walaupun panas telinga,tp ma'am tetap aku akan bagitau kalau aku nak keluar tau.. Huhuhu..

Okey,nak sambung aktiviti menyampul novel aku yg melambak-lambak plus menggunug nih.. Huhuhu.. To Kak Elee,saya hutang 1 entry dgn akak.. Heee.. Ntie saya bayar.. Ahahaha.. Okeyla,until then.. Wassalam..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan