Pages

Isnin, Mei 16, 2011

Nora Elena a.k.a Kasih yang Suci

Assalamualaikum.. Salam Sejahtera.. Salam 1 Malaysia..

Okey,fine aku tau baru pagi tadi aku buat entry.. Tapi aku nak buat jugak entry baru lagik sebab dah tak kesabaran nak share dgn korang pasal nih..

Aku sekarang tgh gila
tengok cerita nih..


Cerita ni adalah adaptasi dari
novel nih

Novel ni tersgt3la bestnye..
Dulu aku ada novel ni..
Tapi dah hilang..
And dlm proses nk beli baru..
Huhuhu..

Ini hero and heroin dia..

Aku tengok cerita ni..
Sebab ada mamat kt atas nih..

Si dia ni pun sgtla comel and
sesuai bawak watak Elena tu..


Macam loving couple.. Huhuhu..

Salah 1 adegan dalam cerita..

Ini adalah krew yg terlibat dlm ini cerita..

Teraju utama..


HABESS!!!
Tu je aku nak cerita..
Heeee..
Cerita ni mula pukul 7 setiap hari Isnin sampai Khamis..
Hari ni ada..
Tak sabar nak tunggu.. Huhuhu..
Wassalam..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan