Pages

Selasa, Mei 10, 2011

End of Semester 2!! Yeay!!!

Assalamualaikum...

Hehehe.. I'm here at Johor right now.. Just arrived.. Huhuhu..

I want to announce something...

Get Ready! 1.. 2.. 3..


I HAVE FINISH MY FINAL EXAM!!!

SECOND SEMESTER IS DONE!!!!

YEAYY!!!!

Ehehe.. Menggila sekejap.. I'm not sure ape yg org laen rasa.. but for me,sem ni,aku rasa tersangatla stress.. Rasa mcm singkat sgt sem nih and segala kerja yg dibuat jadi kelam kabut.. Tensen,tensen,tensen.. Hari-hari tensen berbanding sem lps yg kitorang masih boley take time utk buat assignment.. but this sem.. Ya Allah.. 2 malam berturut tak tido sebab buat assignment.. Can you imagine??? Okey,fine salah aku buat kerja last minute,but before that kitorang bukanlah tak buat lansung,ada buat skit2 yg mana sempat cz our time really2 pack.. Oke,alasan... hahaha!!! No lahh.. Seriously.. Huhuhu..

Tak apalah.. ape2 pun benda dah lepas.. Really hope that I've no subject to repeat next semester cz I'm cannot perform during final.. Soalan maut semua!!! Huh!! Rumah Manis Rumah I'm back and lepas ni kau akan jemu tengok muka aku selama 4 bulan wahai Cik Rumah.. Hahaha.. Wassalam..


p/s:Ada org offer kerja jadi driver dia 2 bulan.. Ehehe.. tgh pujuk ma'am supaya bagi.. Doakan eak.. Drpd aku mencangak kat rumah nih,baek jugak org offer kerja,dpt jugak duit.. hihihi.. Chow!


2 ulasan: