Pages

Rabu, April 20, 2011

UNTITLED

Assalamualaikum...


I don't know what to say.. It just that I'm really3 angry,feelin dissapointed.. Bercampur-baur.. Marah,benci,kecewa,saket hati.. Rasa mcm nak bagi penampar kt 4-4 manusia tu ataupun cucuh wayar letrik kt badan diorg..

Aku tak sangka.. Aku tak sangka dalam pada aku memilih kawan,ternyata,aku tersalah pilih and it was a nightmare for me.. Really a nightmare!

Btol Mama Hafilah kata.. Bila kita masuk Universiti,kita akn jumpa dgn bermacam ragam manusia,but aku tak sangka aku jumpa and berkawan dengan MANUSIA BANGSAT mcm nih.. Sorry it too harsh.. But 4 me there is no other suitable word for them.. If diorang manusia beragama,sedar asal usul,tahu tujuan datang ke sini,diorang takkan buat poerkara BANGSAT yg akan memalukan diri sendiri,keluarga dan kawan2..

Sedarlah manusia! Hidup korang tu,rumah kta pergi,kubur kta mari,mari.. Bertaubat sebelum korang masuk dalam liang lahad.. Bertaubat sebelum aib menimpa diri,bertaubat sebelum korang rebah dipintu neraka,bertaubat sebelum korang jatuh di titian Siratun Mustakim,bertaubatlah sebelum korang dihisab,bertaubat sebelum korang kaku di bungkus kaen putih suci,bertaubat sebelum nikmat dunia yg korang dpt skrg ni di tarik balek dan korang terbujur kaku tanpa sempat mengucap Kalimah Allah.. Bertaubat!!!!

It's really a nightmare!!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan