Pages

Selasa, April 12, 2011

Gila di Pagi Hari...

Assalamualaikum..

Heeee.. Aku tengah gila sekejap.. Jam laptop aku pukul 1.53 pg skrg neh.. And aku tak boley tido sebab esok aku kena anta home quiz akaun and ada test Web design.. Gila sekejap aku jadinye (+_+)"" kepala aku sekrang dh dekat rumah je.. Tak sabar nak balek Sabtu ni.. Dah 2 bln kot tak balek.. Huk9.. Dek kerana tgh gila,jom layan lagu ni.. Pray by Justin Bieber.. Aku sangaatttttttt suka lagu nih.. Bukan sebab Justin tu hensem dan bukan jugak sebab suara dia sedap.. Tapi sebab lirik lagu is awesome for me and viedo klip dia buat aku terharu.. Sama mcm lagu dak kecit si Declan Galbraith yg Tell Me Why tuh.. Err.. Aku menangis di pagi hari.. Ehehehehe.. Gila kan.. Okey,enjoy.. Aku nk sambung study! xoxo.. Wassalam..


Tiada ulasan:

Catat Ulasan