Pages

Selasa, April 12, 2011

Bad Day...

Assalamualaikum..

Helloooooo!!!! Hmm... Bad day for me today (Maybe..) Why? Huhuhu....

Masa aku tengah selak2 handout Web design.. Then,I found one number.. My write of course.. 014509........ Berkerut la sekejap dahi aku sebab tak kenal nombor sapa.. As I said,nombor aku pernah hilang sebelum nih.. Then,aku tryla sms tny sapa.. Dlm pukul 2 lebey kot aku msj.. Tiada balasan.. I thought itwas my frenz number,cz there are several of my frenz using 014.. Tp aku tak ingat sapa.. Td pagi,dlm pukul 4 lebey pg sms ku berbalas.. Aku jwb dlm pukul 6 lebey kot.. Balas punya balas.. At the end of the conference.. It was a nightmare for me.. Si Dia.. Ades! Okey,aku memang tak hafal nombor dia.. Bukan setakat nombor dia,nombor kwn2 yg ari2 aku msj pn aku x ingt.. Remembering number is my weakness oke.. Nombor fon sndri pun aku x ingt kot..

Once dia ckp 'saya ridzuan' aku rasa mcm nak off tipon then tukar nombor laen on the spot.. Alahai.. Sadis rasanya.. I'm trying to forget him.. Wawawa.. But,it's end like this.. Lps tau that him.. Tak mau dah sms lama2.. 2,3 ayat,then aku ckp babye.. Perit woo nak layan lama2.. Lukaku masih berdarah.. Chewah!!! I want to keep my promise to his family.. Don't want to disturb him anymore.. Aku doakan dia dapat orang yg lebih baek dr aku.. Amin...

Okey,habes psl dia.. Tadi ada test web design.. 2 jam.. 30 minit pertama aku tersengguk-sengguk kt meja sbb ngantuk.. Sempatla tido 10 minit.. Huhuhu.. Then,aku jawab soalan.. Lagi bnyk kosong drpd bertulis.. Huhuhu.. Sebab,aku study tapi x masuk.. Aku pun x tau kenapa.. Punyala blurr semalam and td pg.. Huhuhu.. Hope x peningla lect tanda kerta aku tuh.. Ehehehe.. Okelah,nk study,esok ada test record plak.. Bye2.. Wassalam...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan