Pages

Ahad, Mac 13, 2011

Tiba-tiba...

Assalamualaikum..

Hallu! Okey,aku tau tak sampai 12 jam aku buat entry baru,ni dah datang lagi.. Bukan apa.. Tiba-tiba aku teringat sesuatu.. Jam laptop aku sekarang pukul 1.29 am 13/3/2011..

"Straight to the point Wan"
"Okey.. Sabarla sikit.. Huh!"
"Apa dia?"
"Apa dia apa?"
"Ko ni nak makan tapak kaki ke ape?"
"Haish! Aku makan nasilahhh.. X nak tapak kaki ko! Busuk!"
"Jgn merepek!!!"
"Ops! Gulp!"

Apakah?

Ehehehe.. Saja buat drama sikit.. Okey,hari ni 13/3 maksudnya dah 2 hari besday si dia berlalu.. Besday dia 11/3.. Tiba-tiba aku teringat pasal ni tadi.. Wawawa.. Aku wish ke x? Of course.. Takkk.. Ngeh9... Ya,aku tidak wish.. Kejam? Nope! Sama sekali tidak.. Aku cuma menghormati permintaan dia yang tak nak aku mesej dia lagi.. Soooo... Not my fault.. Lagipun Sim card Celcom aku ntah ke mana perginya.. Aku baru perasan sim card aku tu hilang hari Rabu.. Cari punya cari tak jumpa pun.. So,aku assume hilang jela.. Maksudnya di sini.. Dengan nombor2 dia sekalilah hilang.. Lagi pun,sepanajng Jumaat tu aku busy + teruha nak tengok HMM tu kan.. Tak teringat langsung.. Ehehehe..

Well,maybe itu yang terbaik utk aku.. Heee~~~ Mungkin Allah nak tolong HambaNya yang satu ini menghadapi realiti hidup.. Menjadi lebih kuat.. Insya-Allah.. Dan aku.. Err.. Tak pernah ingat kat dia pun.. Cuma ada sekali tu,aku YM dgn bekas tunang dia,teringat kat dia masa tu jela.. Ingatan sebagai kawan sebab dulu selalu jugak YM dgn dia.. Ehehehe.. Apa2 pun,kenangan tetap kenangan dan tetap jadi sejarah.. Sekarang adalah masa hadapan yang perlu aku hadapi untuk terus maju ke hadapan.. Ganbatte!!! Okey,until then.. Wassalam..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan