Pages

Khamis, Mac 03, 2011

Seminggu yang....... ?????

Assalamualaikum..

Hallu! Okey,apa aku buat saat ini di hadapan Cik Lappy di saat sepatutnya aku dah tido?? Jawapannye aku nak meroyan sekejap dekat blog aku neh memandangkan esok kelas aku mula pukul 10.30 pagi.. izinkan aku meroyan sekejap dekat sini eak.. Sapa2 yang tak mau baca and tak mau layan aku meroyan sila jangan baca.. Wah! Gitu.. Ahaks! Tetibe... Hahaha..


Jam Cik Lappy menunjukkan pukul 12.37 pg,Khamis,3 Mac 2011.. Dan aku yang kepenatan tahap cipan neh,tak berjaya nak melelapkan.. Kenapa? Beginilah naseb diri ku yang malang ooohhh.. Stop! Jangan nyanyi nanti ribut taufan pulak kt Puncak Alam nih.. Wawawa.. Stop talking rubbish Safwanah! Ops! Okey! Eh,tak boley,tak boley.. Kan aku dah cakap aku nak meroyan,so,you just shut your mouth up! Ops! ======> Zip!!

Ngeh3,apalah aku merepek nih? Aku pun tak tau.. Heee~~~ Well,seminggu yang membuatkan aku meroyan sekejap.. Tersangat penat.. Hari Isnin ada quiz Software,soalan susah gilos.. Reda.. And semalam aku dapat berita yang membuatkan aku meroyan.. Khamis ada quiz ke2 akaun and quiz Software kena repeat.. Masya Allah.. Sbbnya,ada budak report kt senior lecturer yang soalan bocor.. Memang aku sumpahla sapa2 yang report tu jadi Batu! Chewah! But seriously aku memang geram!! Aku dengar cerita begini,ada lect dapat trace budak yang jawab soalan quiz tu sebijik macam dalam buku.. Kira macam copy paste tak ada yang laen sikit pun,then ada plak yang bgtau soalan quiz tu sebenarnya dah bocor.. Memang Bangang sapa yang cakap tu.. Mulut macam hampeh!! Seriously,kalau even solan bocor pun,mustahil kot budak2 boley hafal jawapan sebijik-sebijik dalam buku EXCEPT kalau budak bawak toyol masa jawab.. Kan? Kan? Kan? Korang setuju tak dgn pendapat aku ni? Kalau setuju angkat kaki.. Wawawa.. Okey2,serius.. Betul tak aku cakap? Lect pun fikirla sikit.. Aduhai! And 1 soalan aku,dia yang kantoi menoyol apsal aku ngn kawan2 skali kena repeat quiz tu? Apsal tak amik tindakan kat budak tu sorang je?

Aku rasa macam nak menangis bila dapat berita ni semalam.. Dahla soalan susah,ni kena repeat mesti lagi susah.. Then,tetibe semalam lect akaun plak ckp nak buat quiz ke2 akaun plak.. padahal kertas quiz 1 baru dapat tu.. Dahla tu,Rabu malam ada kelas ganti akaun pulak tu,masa bilanya aku nak study? Stress!!! Mujur kelas Web Design cancel utk hari khamis.. Selamat.. Then tadi,dapat berita baek lg,quiz akaun cancel and kelas akaun pun cancel.. Alhamdulillah.. Syukur! Aku rasa macam nak nangis masa dgr Raqib si pak Cik Class Rep akubagitau berita tu.. Terharu yang amat.. So,esok aku cuma ada 1 kelas iaitu Software.. Esok malam ada pembentgn Pemikiran Pemimpin Negara plak.. Cuak! Then,Jumaat malam ada pejumpaan GSS.. Huh! Malas nak pergi.. AKu kena siapkan report CTU551.. Then,kena buat modul akaun pulak,lepas tu group project Web Design menanti.. Berserabut kepala aku jadinya.. Semua benda nak kena absorb.. Serabut!!!

Hmm.. Sedar tak sedar next month dah nak abes sem dah.. Sem 2 akan berakhir awal bulan 5 or maybe lebih awal bergantung pada jadual.. tinggal dalam 7-8 minggu lagi aku sini.. Then,cuti 5 bulan and then aku masuk sem baru.. Sem 3.. Cepatnya masa berlalu kan.. Tak terasa pun.. Huhuhu.. Okey,dah mengantuk.. Wassalam..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan