Pages

Selasa, Mac 29, 2011

Haila Sotong Goreng... (+_+)"""

Assalamualaikum..




Ini sotong goreng!
Aku tau korang tau ini sotong goreng..
Aku tengah marah..
marah pasal sotong goreng nih..
Aku rasa mcm nak menampar sesorang yang dah buat aku marah nih..
Pasal sotong goreng pun boley marah?
Cecite-cecite...

Al-kisah bermula..
Semalam aku and 2 kwn pergi makan
kt fasa 2 lps kelas akaun tuh..
Sorang kawan aku makan nasi Pataya,
sorang lagi makan nasi daging merah..
dan aku pulak,cuma mintak sotong goreng tepung..
Sebab apa?
diet?
Nope..
Sebab aku dah makan before pergi kelas tuh..
Lepas aku ckp aku nak sotong goreng tepng tuh..
Kwn aku yang mkn Nasi Daging Merah tu
dgn bahagianya ckp..
"Yeaaaa,nanti nk skit ea.."
dan aku dgn bahagianya balas..
"beli sendiri.."
Niat aku..
Hanya gurauan semata-mata..
Aku tak expect lansung yg dia akan cerita sana sini
pasal tuh..
Sampaikan ada seorang kawan aku bertanya..
Ko gaduh ke dgn si polan nih?
Aku ni dgn polosnya menjawab,takla kenapa?
Kwn aku tak ckp pun kenapa..
Tp tadi kwn aku yg mkn Nasi Pataya tu cerita..
Pasal sotong goreng tu je sebenarnya..
Ya Karim...
Tersangatla Bangangnye..
Aku Ulang..
TERSANGAT BANGANG!
cari pasal dgn aku hanya sbb sotong goreng..
Jaja cerita sana sini..
Nampak sangat perangai tak matang tuh..
Pergi MAM la dgn kau labu..
Aku ni still boley sabar dgn perangai tak semenggah ko tu..
But,one day jgn tanya kenapa
if tibe2..
Aku melaser dgn kau..
Mulut aku ni dah lama tak melaserkan org..
Kalo ko tak boley trima org bergurau kasar dgn kau..
Kau pun jgnla nak bergurau kasar dgn orang..
Aku ni,org bergurau kasar dgn aku..
Aku balas lagi kasar..
Memang padanla dgn muka kau labu...
One more thing,
if ko tak nak orang ckp kasar dgn kau,
Kau pun jaga2la intonasi suara kau tu eak..
Jgnla nak menipu ckp suara kau memang mcm tu..
Aku ni,hari2 dgr kau bersuara dgn pakwe kau..
Sikit punya lembut,gigit semut pun x mati..
Tapi dgn kawan2,bukan maen kasar lagi kau eak..
Just one questionla utk kau labu..
Pakwe kau boley tolong ke kau buat group project,
kalau kau tak ada kawan??
Fikir2la ye labu..


Wassalam..

1 ulasan:

  1. kte dua mmg tga marah yeh,huhu. nk sket sotong.! ehehe. rhanx

    BalasPadam