Pages

Jumaat, Mac 04, 2011

GERAMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Assalammualaikum...


Aku tensen!!!!!! Aku rasa macam nak maki orang je hari ni!!! Sangat2 geram.. Moga ko gagal la budak utk reseat quiz tadi,mulut macam longkang!!!

Marah! Aku memang tengah marah! Soalan quiz ISA tadi teramatla susahnye sampai aku rasa macam nak menangis masa jawab.. Kalau tak pasal mulut longkang budak tu report kt lect tak payahla kitorang reseat quiz tuh! Arrggghhh!!! GERAM! GERAM! GERAM! Kalau aku dapat budak tu memang aku carutkan ko budak.. Tersangatla kuang ajaqnye ko tuh.. Mcmla ko tu baek sgt! Hampeh!!!

Huaaaaaa~~~ Hari yang sadis utk aku.. Quiz ISA aku target failed.. The question really unexpected! Aku x jangka soalan akan minta buat Resume segala mak nenek,yg aku hafal step dia je.. Isi2 dalam haram aku tak ingat! Aduss!!! Susah gilos! Part A aku boley senyum lagi,bila part B,senyuman aku di ganti dgn muka blurr and pasrah sbb tak tau nak jawab.. 1 soalan aku tinggal kosong yg laen2 aku jawab merapu ekot kepala aku.. Sadis!

Dah tensen2 tu,tadi aku mencarut kt dalam kereta nak lpskan geram punya pasal.. Habes semua orang aku maki masa OTW nk hantar Badar pergi Klang Central.. Huhuhu.. Lepaskan geram je sebenarnye.. Aku tak dapat budak mulut longkang,aku mencarut sendirilah.. Bawak kereta laju gilos sampai2 aku nyaris nak langgar Storm EVO yg brenti mengejut.. Mujur aku sempat brek.. Bebekasla jugak jalan tu.. Ada kesan tayar kete aku.. Wawawa.. Gila tak aku? Nak marah orang,tak tau nak marah sapa,lastnye aku marah semua orang yg bawak kete lembab sepanjang jalan ke Klang Central.. Huhuhu.. Lps hamtar Badar,aku and Tika g Tesco,Setia Alam.. Tika g shopping,aku g maen game.. RM5 token,aku maen game ketuk2 tu hah.. Nak lepaskan geram punya pasal.. Puas hati aku dapat ketuk benda alah tu 100 kali.. Muahaha..

Tapi sekarang geram lagi.. So,blogla jadi mangsa aku.. Huhuhu.. Wassalam..

2 ulasan:

  1. wannna! anda yg kata kt kte suh senyum kan. ape2 jadi pun kmne senyum. dun be tensen2. tgk dah nk exciden dah, biarkanlah. anggap lah rezeki kita cenggini. nnti tahu lah budak tu nanti. sabo yeee. smileeee. :) ti i tangkap pic u marah kangg i letak kt belog i~ ;)

    BalasPadam
  2. Ahahaha.. bengang kot.. dah elok2 jawab tibe2 kena reseat trus x dpt jwb.. mmg hampeh.. Eh,kita senyum lg lorr.. siap ketawa lg.. Cuma ketawa yg agak jahatla bunyinye.. Weng3.. =) Aip! nk tgkp gmbr kite eak.. Tgkp boley tp jgn publish.. Wawawa.. I never told anyone who I am.. org2 tedekat je yg tau.. Heee~~~ Senang nak stalker org mcm nih.. Ngeh9..

    BalasPadam