Pages

Selasa, Februari 01, 2011

Selamat Kembali Cik Matahari!

Assalamualaikum...

Hai semua! Hehehe.. Tiba-tiba keluar gambar plak kat atas ni eak.. Saja je.. Tajuk tak boleh bla kan.. Well,hari ini akhirnya aku dapat melihat Cahaya Matahari di bumi Johor ni setelah 3 hari aku balek..

Cerah sikit hari ni walaupun ada hujan sekejap tapi lepas tu panas balek.. Taklah panas terik tapi ada cahaya.. Taklah hujan semedang.. Redup je.. Sejuk.. Mengundang aku untuk bangun pukul 12 tgh hari.. Hahaha.. Anak dara apalah ni.. Haish! Bukan sengaja oke,malam tadi aku tido pukul 3 pagi tau.. Ehemm! Bukan buat apa pun.. Baca novel.. Hahaha.. Tau dek Badar aku beli novel,confirm dia bebel.. Hihihi.. Bestnye hari ni dapat tengok matahari.. Like,like,like.. Hehehe..

3 hari hujan,dan banjir dah melanda kebanyakan tempat.. Pekan Labis dah banjer,Kluang,Kulai and Kota Tinggi pun dah banjir.. Oke fine,semua tempat dah banjer.. Aku tengah fikir mcm mana aku nak balek Puncak Alam.. Harap2 banjer surut sebelum sampai masa balek.. Lagi 1 masalah,hari Sabtu Kak Iza anak Mak Lang kawen.. Macam mana aku pergi Kemelah kalau Kluang dgn Pekan Labis dah banjer? Ades!!! Nasib lerr aku duduk kat tengah2 nih.. Ma kata kalau banjer tak payah pergi.. Bukan sengaja tapi keadaan tak mengizinkan.. Okei,selesai 1 masalah.. Then,macam mana aku nak balek Puncak? Huk9.. Saket kepala!

Semalam aku pergi Kluang dengan ma.. Belum banjer lagi masa tu,cuma air dah naik.. And kat bawah ni gambar2 yg sempat aku snap masa aku tgh pergi and balek dari Kluang.. Hehehe.. Nampak dek polis tak memasal je.. Sorry Pak Polisi,laen tahun saya buat lagi.. Hahaha.. Okeylah,aku nak sambung buat assignment Miss Faza.. Tensen sekejap tadi tu yg aku merayap kat sini.. Hehehe.. Until then,Wassalam...






Tiada ulasan:

Catat Ulasan