Pages

Ahad, Februari 20, 2011

Muka Bukuku Yang Dicerobohi...

Assalamualaikum...

Hai guys! Huhuhu.. Last entry was on 14 Feb 2011,so,belum lama lagi.. Cuma berhabuk sikit.. Ehehehe..

Well,sekarang ni aku nk lepaskan GERAM! marahmarahmarah Aku sangat geram sekarang ni.. Sebab apa? Sebab Muka Buku a.k.a Facebook aku telah di cerobohi! Memang lakhnat lerr manusia itu..

Ceritanya begini... Aku baca status seorang penulis novel yang mengatakan FB accounnya telah di manipulasi oleh sesorang yang tidak bertanggungjawab dengan menghantar chat box message yang di attach dengan link kepada semua kawan FBnya.. Link tu pulak adalah link ke Web Site Porno! Then aku bagi dia beberapa cadangan.. Tak lama lepas tu,aku pun Mesej tu.. Aku cuma nak tau apa yang ada kat web site tu and aku clickla.. But,It was a Bala for me cz once aku click link tu,trus keluar bepuluh chat box dekat FB aku dengan link yang sama.. Maksudnya,dia spread link tu dari akaun aku pulak.. Damn it! kalau aku tau,memang aku takkan click link tu! Sampai sekarang,benda tu masih aktif and aku tak tau nak macam mana stop kan dia.. Aku try buka new account,but still my friend get the chat box msg.. Aku tanya kat penulis tu,mcm mana dia stop benda tu,dia kata dia format laptop dia and then tukar password Fb.. Adess! Nak format tu.. Bukan murah kalau kt sini.. Aku try tukar password je dulu.. Nak tengok,boleh ke tidak.. Kalau tak jugak,memang aku formatla laptop ni.. But the problem now,aku sendiri dah tak ingat apa password FB aku.. Adoi! Naseb baek,FB tu aku jadikan Homepage kt IE.. kalau tak memang wassalam la jawabnye..

Sebab tu aku letak password yang sama untuk Yahoo mail and Fb sbb aku ni dah macam mak nenek.. Semua benda aku lupa.. Bila dah lupa mulala aku blurr.. Masa tu memang nak mengamuk je rasa.. Huhuhu.. Aku harap Fb aku dah oke.. Sebab aku dah letak password yang susah nk teka sampai aku sendiri tak ingat.. Huhuhu..

Kepada manusia yagn telah melaksanakan misinya mencerobohi FB aku tu,memang tak selamat hidup ko dengan menganaiya orang yang tak kau kenal dan tak pernah buat salah dalam hidup kau!!!!!!!!!!!

Ada gaya orang lepaskan geram tak? Okei,macam tak ada.. Okelah,aku nak study.. Hehehe.. Tak berapa sihat minggu ni sbb dah seminggu demam tak baek2.. 2 kotak tisu dah habes buat sumbat hidung sebab aer hidung aku keep flowing out macam aer.. Huhuhu.. Wassalam..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan