Pages

Jumaat, Februari 04, 2011

Kesihatan Yang Tak Memberangsangkan..

Assalamualaikum..

Hai semua! Hmm.. Aku baru balek dari klinik.. Bad news,bad health.. Huk9..

Asalnye aku datang untuk check mata,sbb kt mata aku ni ada benjolan mcm people always called tembet or tembel.. macam tulah lebih kurang.. Huhu.. Dah dekat sebulan tak hilang,so,ma suggest pergi klinik.. Pergi klinik Uncle doc. kata tembet or ketumbuhan or its Scientific name Cysts.. Adus! Mujur tak serius.. Doc bagi ubat sapu and antibiotik.. Okeit,but the bad the news is darah aku ada tinggi sikit.. Huwaaaa~~~ Sedey! Doc. suruh diet,oke fine.. Kena diet.. Ma beliak mata tengok.. Err umur aku berapa eak? Hurm.. Baru nk masuk 2++.. Haish! tak boley,tak boley.. Wajib KURUS!!! Adess! Err.. Aku tak adalah gemok mana pun.. Cuma berisi.. Rajen sgt makan.. Pantang stress,menyumbat ajerlah keje aku.. Migrain pun aku makan,makan biskut.. Org migrain tergolek-golek,aku pun tergolek-golek jugak,tp tergolek plus mengunyah.. Dasat nyah! Hehehe.. Kurangkan makan masin2.. Err,aku memang tak suka masin2.. Ngilu gigi smpai ke tulang.. Huhu.. Kicap,aku cuma mkn kicap manis je.. Mknn bergoreng.. Err.. Yg ini susah sikit.. Sot0ng goreng!!! Huk9.. Ayam goreng.. Adoi! Semua ni kena kurangkan doc ckp.. Aduss!! Tensen aku.. mcm2 hal..

lps ambil ubat Ma terus ajak aku pergi farmasi.. Cari Losyen Mustajab.. Wajib pakai!!! Arahan mandatori Mama.. Ngeh9... So,ikut jela.. Untuk kebaikan.. Okey,ni bawah nih,gambar ubat yg aku kena telan.. Isk,isk,isk.. Wassalam...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan