Pages

Sabtu, Januari 29, 2011

Home Sweet Home.. I'm Single.. =)

Assalamualaikum...

hallu! Fara Safwanah in the house! Ahaks! Aku dah kat rumah sekarang nih.. I mean,rumah kt Sibol.. Sampai kira2 3 jam lepas.. Aku,badar and Kak As bertolak dari Puncak Alam,lebih kurang pukul 2,drop Nana kat Klang Central dan kami meneruskan perjalanan...

Penat? Of course.. lebih2 lg aku drive sorang.. Tak ada co pilot.. Hehehe.. Dari PA direct trus ke Johor tanpa henti.. Hehehe.. Tak adala.. Tenet je.. Aku transit sekejap dekat Hentian Sebelah Air bemban.. Ingatkan nak solat asar kat situ tapi tak ada surau pulak.. Lps beli buah2,and snack skit,kami meneruskan perjalanan.. Cari tempat untuk solat Asar.. Then kami berhenti di R&R Pagoh.. Kat sini berhenti lama sikit.. Solat,then rehat2 sekejap.. Dan Kami meneruskan perjalanan sampailah ke Johor.. Makan kat KFC IOI Kulaijaya,drop sekali Kak As kat situ cz akak dia amik kat situ,then aku and Badar terus ke Sibol.. Badar aku hantar sampai Shell Penggeli cz tunang dia amik kat situ..

Aku sampai rumah,Ibu membebel.. Hehehe.. Aku balik tak bagitau Ibu pun.. Ibu ada call masa aku tengah drive,then aku tenet Ibu cakap aku tak jadi balek hari ini,aku balek esok.. Padahal masa tu aku dah sampai Melaka dah.. Ehehehe.. Tak apalah,as long as aku selamat sampai umah.. Penat gilos! Tapi something weird.. Aku langsung tak rasa ngantuk sepanjang 5 jam aku drive.. Huhuhu.. Kenapa eak?

Okeit,cuti seminggu.. But,surely aku takkan dapat menikmati cuti ini.. Sbbnye,assignment aku melambak-lambak.. Lect berlumba-lumbak kot bagi assignment.. Adoihai! Aku ada 8 subjek termasuk Koko.. Cuma 2 subjek je tak ada assignment,Mandarin dgn Web design.. Yg laen2 bersusun.. Koko pun aku ada assignment tau.. Huhuhu.. Tak apalah.. Buat sikit2,yg penting siap and hantar tepat waktu.. Yeah! Ganbatte Wan!!!

Hmm.. Hari ini,last day.. Actually dah expired dah pun cz jam laptop aku dah pukul 12.20 pagi.. It's end today! Idz,mulai hari ini.. Kita hanya kawan.... I'm sorry.. You give me no choice!

Hmm.. Tak tau nak cakap apa aku rasa.. Empty.. Aku tak rasa apa2.. Seriously.. Siapa yang tak sayang ..........? But,aku rasional.. Cinta tak semestinya memiliki kan.. Aku akan bahagia kalau dia bahagia.. Tanpa aku.. That it's! Sekali lagi aku ulang.. Aku bukan kassim Selamat,and aku bukan Juliette.. Aku hanya seorang Nur Safwanah.. Hanya orang yg betul2 mahu kenal aku akan mengetahui siapa aku.. =) i don't wanna cry eventhou i'm sad,it's not that I'm ego but Leftbroken hearted is not mean that all of the world become up side down.. Dunia aku masih penuh warna warni walaupun tanpa Lelaki yg bergelar kekasih.. Aku masih ada kawan2 and paling penting I've my mum.. itu pun dah cukup utk aku..

Hmm.. I find something at Youtube.. Agak2 lagu ni sesuai tak untuk keadaan aku sekarang.. Heee~~~ Wassalam...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan