Pages

Isnin, Januari 31, 2011

Hati dan Perasaan.. H N P

Assalamualaikum...

Murning Guys! Aku dalam mood agak sedih.. Ada rasa yang berbaur dalam hati aku saat ini..

Malam tadi.. or should I say pagi? Pagila kot.. Dah pukul 2.24 pagi.. Aku dapat sms.. Bunyinya begini..

"Salam,ana,idz minta maaf x balas kol n msj ana,idz sbnarnya nk kumpul kekuatan untk gtau ana, untk pngetahuan ana famili dah tau tntng kita n famili idz x bnarkan idz msj n kol ana dh,sbb diorg da bca msj kta yg ada syang n manja,famili idz x sngka idz bleh msj cm 2,jdi diorng minta idz jngn brhubng dh ngan ana,idz kna ikt ckap famili lg,hrap ana maafkn idz n lpas ni klu bleh x perlu nk kontek idz,mgkn akn blas sikit je,atau x blas lngsung,idz minta maaf ,klu da utang idz minta hlalkan dunia n akhirat,maf sngt,wslm"


So,this is what I get after 1 month waiting and after 5 month aku setia dgn dia.. SMS ni sekaligus mengingatkan aku dgn peristiwa 3 tahun lps.. Perkara yang sama berlaku pada kami.. Tapi masa tu halangan dari Family aku.. Masa tu aku minta dia bagi aku masa untuk bertenang sebab malam raya aku beperang dgn my parents.. It's not that aku melawan.. That never happen and I'll not doing it.. But,aku hanya menerima kemarahan parents dan menurut arahan mandatori "putus" perit,saket Allah je yg tau..putuscinte

Now,it happen againputuscinte.. Buatkan aku berfikir,mungkin antara kami tak ada jodoh.. Mungkin famili dia rasa I'm not good enough for him.. Well,mmg kitorg bhskan diri masing-masing ayg,anje sbbnye aku tak nak panggil dia abang.. Sbbnye,bila pggl dia mcm tu,aku rasa mcm aku panggil abang aku.. Hehehehe... Boley ketawa lagi aku kan? Kalau orang laen mesti dah bengkak2 mata menangis putus cinta (Ye ke?) sengihnampakgigi

Well,siapa yang tak sedih,it just that aku tak rasa nak menangis.. Pagi tadi pun,masa dpt SMS tu aku cuma rasa terkilan.. Terkilan sebab dia tak bagitau aku lebih awal sebaliknya membiarkan aku terkontang-kanting sendiri mencari kawapan.. Tak apalah.. Perlu ke aku menangis? Entahlah.. Ada sesiapa yg boley tolong jawapkan soalan tu?

Hati kering betul aku ni kan? encem So,both of us are officially break off.. Hati dan perasaan aku hanya Allah yang tau.. org laen boley menilai tapi jgn buat spekulasi.. Aku terima ini sebagai takdir.. Jodoh aku Allah dah tetapkan dan mungkin bukan dgn dia.. Aku doakan dia bahagia dgn pilihan dia yg lebih baek dr aku.. Dan aku bahagia bila tengok dia bahagia.. org selalu kata 'Jika kita sayangkan seseorang,lepaskan dia..' So,I let him go.. It's over.. Aku ucapkan bebanyak terima kasih pada dia untuk rasa cinta yang sempat hadir selama 5 bulan ini,walaupun cuma sekejap tapi rasa itu tetap indah.. Cinta Akan Indah kan walaupun hanya dalam novel tp aku berharap yg aku juga akan merasai keindahan itu.. Terima Kasih awak For everything.....

Habes mood sendu.. Ujan kat sini berterusan sejak Kelmarin.. Macam nak banjer lg je.. Pekan Labis dah banjer,tak taula mcm mana aku nak balek Kemelah nanti.. Tak apalah,harap2 ujan akan berhenti ,2,3 hari lg.. Aku nak keluar hari ni,pergi Kluang.. Hehehe.. Jalan-jalan dgn ma.. Okelah,nk mulakan sesi assignment.. Until then,Wassalam...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan