Pages

Ahad, Oktober 31, 2010

Prince Of Tennis..


Tezuka Kunimitsu the Captain
Fuji Yg Genius
Momoshiro Yg Baran
Inui Sadaharu Yg Pelik
Takashi Kawamura Yg Semangat
Oishi Yg Sentimental
Kikumaru Eiji Yg Ceria
Kaidoh Kouru Yg Dingin
Ryoma Echizen Yg Cool and Cute
Ryoma yg Cool

Prince Of Tennis

The National Tournament


Assalamualaikum...

Halluu!!! Hehehe.. Dikala minggu peperiksaan bermula,aku meroyan seketika.. Wawawa.. Well,sekarang ni aku tgh berehat sementara menunggu kertas seterusnya pada hari Selasa nih.. Fundamental Business.. Nak baca buku memang tak ada mood dah.. Sekarang aku tgh gila layan anime.. Prince Of Tennis.. Anime ni dulu ada siar kat NTV7.. Tp dh lama dah.. Masa aku tingkatan 3 kot.. tapi aku tak dapat tengok sampai habis.. Hari tu aku jumpa DVD dia masa National Tournament.. Wah!! Teruja sugguh aku.. Tanpa melihat harga,aku terus membeli.. Hahaha.. Begitulah aku.. Kalau dah suka harga tolak tepi.. Anime ni pasal org main tennis je.. Aku tengok sebab Hero dia Hensem Habes.. Tu yg pertama.. Yg kedua sebab watak2 anime ni cool je.. lg2 si kecik Ryoma Echizen.. Muka tenang tapi pantang dicabar.. Sikap yg aku tgh cuba tanam dalam diri aku and aku hampir berjaya.. Hahaha.. Muka Cool.. Okela,layanla sekejap gambar and lagu nih.. Hehehe.. Wassalam..


Tiada ulasan:

Catat Ulasan