Pages

Sabtu, September 04, 2010

Hari Ini Dalam.......???

Assalamualaikum..

Hari ini dalam........ Sejarah! Hahaha.. Aku kat Ampang sekarang ni.. Kat Rumah Zahidah a.k.a Ucu.. My Ucu lorr.. My best friend.. Hehehe.. Hari ni,badan aku saket2 semua.. Seharian dalam train semalam,walaweh,aku rasa tulang aku macam remuk semua.. Adeh!penatHari ini tak tau apa program,maybe just duduk rumah kot..

The story begin... Huhuhu.. Semalam lps test Lang Enrich,aku lulus tau.. Huhuhu.. 20/30.. Ehehehe.. Lps test aku cepat2 balek bilik.. Siap2 dgn beg yang siap kemas tunggu bas nak pergi KL Central.. Rupa-rupanya aku dah telepas bas pukul 12,so,terpaksala tunggu bas pukul 1.. 1 lebih bas sampai,mujur ada tempat duduk.. Kalau tak,pengsan! Dalam bas jumpa Khaliq,my Classmate.. Dia pun nak pergi KL Central gak.. Oke,aku saing dgn dia.. Sampai Seksyen 2 Shah Alam,kitorang turun,naik bas U80 pulak.. Humang aih! Orang ramai yang amat.. berejam dalam bas sampai aku saket pinggang tak jugak sampai KL Central.. Penat tak yah cakapla.. Aku rasa 2 jam kot dari Shah Alam sampai KL Central.. Sampai KLC,aku tunggu Ucu.. 10 minit kot baru Ucu sampai.. Then,kitorang naik tren menuju ke Stesen Cahaya.. Ucu cakap it suppose to be Stesen Cempaka,but Stesen Cempaka tak ada tempat parking.. So,pergila stesen cahaya.. 2 kali tukar tren.. Macam nak tercabut tangan aku membawa beg baju yang maha berat tu.. Aku pun tak tau apa yang aku isi dalam tu.. Huhuhu..

Then,dari Stesen Cahaya,amik Ma Ucu kat sekolah,then baru balek Rumah.. Lepas buka,keluar lagi hantar member Ucu plak pergi Hentian Putra.. Naek tren juga.. Hehehe.. Sampai dekat Hentian Putra,tunggu kawan Ucu naek bas,dia dah nak gerak,baru kitorang balek.. Kwan Ucu tu orang Kelantan.. Nak balek Kota Bharu.. Balek rumah terus..

Hasilnya,tadi aku bangun nak sahur,badan aku saket-saket semua.. Huhuhu.. Penat Gilos.. Memang Hari Ini Dalam Sejarah,seharian aku habiskan di atas jalan.. Ehehehehe.. Tak sabar nak balek Johor.. Nanti nak pergi melawat Mama Hafilah.. Rindu kat cikgu2 form 6.. Hurmm.. Okelah,unitl then,Wassalam...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan