Pages

Ahad, September 05, 2010

Aku Yang... Versi Jalan-jalan...


Hahaha.. Inilah benda yg ak gaduhkan dgn Ucu kat TS td..


Assalamualaikum..

Hahaha.. Abaikan tajuk entry yang merepek tu.. Aku still kat Ampang lagi.. Dari semalam sampai hari ini kerja aku berjalan je.. Wawawa.. Semalam aku and family Ucu berjalan cuci mata dekat KLCC.. AKu sempat sambar 2 novel dekat Kinokuniya.. Kau Kekasihku by Anis Ayuni and AD + IZ by Eury Athena.. 2-2 best.. Hahaha..

Hari ni pulak.. Aku berjalan pergi Berjaya Times Square dgn Ucu and Ira.. Ucu punya adik.. Ucu and ira and shoping beg and baju,yg aku pulak nak shoping baju.. Office Attire.. Chewah! Konon je ni.. Kitorang takdala meronda sampai habis tingkat TS tu.. Just naik sampai tingkat 5 je.. Aku dapat baju sehelai.. Kemeja kotak2.. Cantik tau.. Wawawa.. Masa Ucu tengah plih2 beg tu aku tiba2 terasa nak belikan beg tu utk ucu.. Hahaha.. Poyo bebenor ayat aku nih.. Aku bayar harga beg 2.. Ucu tak nak.. Sempatla kitorang gaduh kat kedai beg tu.. Terkebil-kebil cashier tu tengok kitorang.. Lastnye aku letak je duit kat dalam beg Ucu.. Nyorok2 tapi Ucu terperasan lerr pulak.. Kantoi! Muka Ucu macam dah nak marah dah masa tu.. Cuak gak aku masa tu.. Dlm hati dah menyesal dah.. Kenapala aku degil sgt.. Huhuhu..

Dah nak balek dh masa nih.. Lps beli beg tu,destinasi terakhir,Watsons cz aku nak beli barang sikit.. Masa aku kt Watsons ni,aku tak tau Ucu prgi mana.. Sampai aku habes beli barang kat situ,Ucu tak muncul2.. Aku tanya Ira Kak Ida mana,dia kata dia tak tau.. Ah! Sudah.. Takkan kena tinggai kot.. Dup dap dup dap dah jantung aku masa nihgigil.. Sekali lagi aku menyesal sebab jadi budak degil.. Huuuu~~~ Aku try tipon,sekali,tak angkat.. Bepeluh sudaa.. Kali ke2 tipon,tgh2 berdering,aku nampak Ucu kat eskalator.. Fiiuuuhhh! Lega... Wahahaha.. Sampai kat aku.. Tau tak Ucu hulur aoe kat aku?? Beg palstik.. Dlmnya ada teddy bear yang teramatla comel.. Lembut je.. Wawawawa... Aku tak mau ambil.. Segan kot.. Lagipun aku x harap ape2 pn.. Hehehe.. Lastnya,cz tak nak Ucu marah aku amik jugakla.. Segan,terharu,hepi yg amat... Semuanya berbaur dlm hati aku.. Sampai rasa mcm nak nangis.. Tapi coverla.. Segan kot nak melalak kat situ.. Ehehehe..

Lepas tu kitorang balek rumah.. Nak tengok tak rupa bear tu? Hehehe.. Dekat profile Facebook aku ada.. Kat sini pun ada.. Ehehehe.. Esok aku balik johor dah.. Tak taula bila lagi dpt jumpa Ucu.. Mesti rindu.. Huhuhu.. Ucu!!! Love U so much.. Muahh,muahh.. Ahaks! Until then,Adios! Wassalam..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan