Pages

Jumaat, Ogos 20, 2010

Aku Yang.....

Assalamualaikum...

Hemm... Aku tengah mereleasekan tensen aku.. Tadi baru lepas 1 test.. Office Automation.. Bagai nak gila aku menjawab.. Bila nampak soalan,aku rasa macam aku tak baca buku langsung.. Blurr... Lastnye,aku reda jela.. Jawab apa yang aku ingat..

1 test dah selesai,next week ada kuiz pulak.. Sebelum balek raya ada test ECO and Lang Enrich.. Alahai.. Hidup aku bergelumang dengan segala macam nota and teori jela sekarang ni.. Serabut aku jadinya.. Assignment pun tengah melambak.. Dgn group project,interview,presentation,mock meeting and bla,bla,bla... Arrrggghhhh!!!!tensiontensiontension Interview,aku tak tau nak interview syarikat mana cz yang pasti bukan senang nak dapatkan permission untuk interview sesebuah syarikat.. Huhuhu.. Presentation,group aku belum buat apa2 research pun.. Aku pun tak taula bila nak mula.. Group project,aku tak tau jenis syarikat apa yg kitorang nak buat and nak repot.. Mock meeting,mana pulakla aku nak cari Office attire yang siap dgn blazer,kot and segala macam tu.. Aduhai.. Saket kepala aku memikir segala benda ni and semuanya menggunakan duit.. Waaaa~~~nangihnangihnangih

By the way,entry lepas aku ada janji nak masukkan novel aku kan? Aku dah try masukkan,tapi bila aku nak publish,google kata RALAT HTML.. Knp eak? Dah banyak kali aku cuba,tu jugak yang dia tulis.. Lastnye,aku dah malas.. Kalau aku terus buat and dapat jawapan yang sama ada pulak orang nampak laptop terbang nanti.. Hehehe..

Sekarang aku dalam mood yang sangat tidak bagus.. Semalam ada pulak nombor yang tak dikenali masuk fon aku.. Masa aku tengah kelas manusia tu call.. Aku reject,bg SMS tny siapa and nak apa? Rupanya salah nombor.. Dia cari Sofia,aku pun say bye2la.. Tak faham bahasa punya manusia,dia call lg 2 kali.. 2-2 aku reject.. Tadi pg,dalam pukul 4 gitu,dia misscall.. Aku tengah study terus naek angen.. Aku tanya dia sapa and nak apa? Dia kata Nak kenal.. Wah2! Jawapan yg sgt bagus.. Aku balas Wrong number and wrong person.. Bye2.. lps tu dia bls ckp aku sombong.. Mangkuk betul.. Aku tak balas dah mesej dia.. Lantakla.. Huhuhu.. Persoalannya,perlukah aku layan sekiranya nombor yang tidak dikenali SMS or call cakap nak kenal?? Jawapannya,Tidak Sama Sekali!! Aku takkan layan org mcm ni.. Buang masa aku jerk.. Huhuhu..

Okela,tangan aku dah penat.. Badan aku asik saket-saket je lately ni.. Aku pun tak tau knp.. Mcm simpton nak demam pun ada jugak ni.. Jgnla demam lg.. Aku dah penat nak batuk.. Hahaha.. Boleh ke macam tu? Okei,until then.. Adios! Wassalam..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan