Pages

Isnin, Julai 12, 2010

Untitled...

Assalamualaikum..

Hallu! Hehe.. Aku sebenarnyea tak tau nak bagi tajuk ape kat entry nih cz sekarang ni jiwa aku tengah ada macam2 rasa.. Happy,a little bit up set but tak tau pasal apa and macam2 lgla.. Huhuhu..

Aku ada 1 story.. Siapa2 yg rajin tengok profile aku taula dgn siapa aku selalu berkomen-komen selain dgn Aiza.. Lately,aku selalu berkomen-komen dgn seorang novel writer.. Haiza Najwa.. Alaa,yg tulis novel psl2 telepati tu.. Pernah baca x? Kalau tak memang rugi.. Hahaha..

Aku biasalahkan.. Suka mengarut and mencarut.. And sesi komen2 kitorang bermula bila aku mula komen pasal status diayang kalau boleh nak sambung novel dia yg tajuk Sentuhan Cinta.. Dah banyak komen kat situ and aku pulak menyampuk kat tengah bgtau part yang aku suka dalam novel dia.. Lepas tu meleret-leret sepanjang-panjangnya..

And then,tadi.. Aku komen dia punya pautan and saja2 ajak dia join aku daki tangga Batu Caves fakulti tu.. Hehehe.. Tau jela,kepala otak aku ni kan mereng sikit.. Cakap pun main aci redah je,tak kirala dgn siapa pun.. Huhuhu.. Hah! Baca ni..

Nur Safwanah
i like to move it,move it.. we like to move it,move it.. We like to.. move it!!! ekekeke

Haiza Najwa
I like to move it move it too..jom!

Nur Safwanah
jom.. turun tangga batu caves.. kelas kul 10.30.. hahaha

Haiza Najwa
oic..x larat amber. Mse I nk naik tgga ke Ram Statue x smpi 1/20 bnding Bt Caves pown trpka ngade2 nger touris guide tlg tarik. Turun plak terloncat2 cam beru...................k!

Nur Safwanah
hahaha.. tngga batu caves is just 230 something right?? but UiTM Puncak Alam punya tgga ada 250++ hahaha.. x masuk tangga fakulti kalo kena naik tingkat 3 or 4.. dah jadi 300++.. hehe

Haiza Najwa
Ader lift dan restaurant tak nk naik ke atas btol2. I mean the real peak. Havent reached there. Klu ader I nk g. Bley treat you and ur kwn2 lunch

Nur Safwanah
naik bas dr fakulti ke kolej.. byrn seringgit skali naik.. jadinye kitorang lg rela naik tangga dr naik bas cz nk jimat.. hehe.. nak g cni?? haha.. joking or what??

Haiza Najwa
nakkk. But I'll make sure the schedule fit 1st. Of course I wanna go tp restaurant dia mesti kondusif with aircond n wifi. Nk relaks at least one hour there chatting with you and a little snapshots if favourable on ur part. But do I really have to ride on a bus? They bar other vehicles from proceeding to the peak kew? Ader restriction to outsiders?


Nur Safwanah
haha.. kalo nk yg ada aircond mkn kt kace fakulti lerr.. cafe yg agak2 ciri hotella.. 3 stars mayb..cafe kt kolej just kipas biasa..hehe.. ley je masuk smpai kolej.. xda org tahan.. kalo pegawai keselamatan tu tny,ckp je nk jumpa adik.. hehe..


Haiza Najwa
I'm on. I'll set the date provided you've no tutorial class during d specific tyme. Mayb I'll come with my daughter Iman. She's an extremely skilled driver so bley laa I lay myself, doze off and only jaga when daa sampai destinasi he heh

Nur Safwanah
haa?? are u serious??

Haiza Najwa
now that the newly sem has just started I reckon everything still in chaos, so try to slot in proper tyme let say amidst next month kew. Important thing you're not engageed with any tutorial class at that moment. I hate perturbing other's peace of mind.


Haiza Najwa
ignore the wrong spelling. I'm in a hurry. 'Smtg'...calling me. T sambung aye..? Enjoy talking to you luv

Nur Safwanah
haiya! serious ka?? adeh! mcm x caye je.. segan,cuak +++ ntah ape2 lg.. wawawa.. sy free ari sabtu ptg and ahad.. mmg xda kuliah.. sabtu pg da kokurikulum.. kelas pn cuma ari rabu je smpai kul 6.. ari laen kul 4 dah abes.. ari senin ngn jumaat kelas smpai kul 12.30 je.. haha.. kelam kabut cket..

Nur Safwanah
wokei..

Korng faham tak?? Kalau tak faham biar aku terangkan.. Intipatinya,dia nak datang sini nak jumpe aku.. Owh.. Tidak!!! Am I dreaming??? Huhuhu.. Aku sungguh tak percaya and rasa mcm mimpi.. Aduhai! Dia ni betul-betul ke main-main? Aku dah cuak habis dah ni.. Kalau dia betul nak datang sini,apa aku nak cakap? Waaaa... Tolong aku! Itulah,lain mulut tu jaga.. jgn cakap main aci redah je.. Kan dah kena.. Adeh!

Saat ini.. Jantung aku dah berdebor 100 debaran sesaat (menipu je nih) Hahaha.. But really,aku sangat cuak.. Masa nila baru rasa macam nak kerat jari nih yang menaip main sebarang je tanpa berfikir.. Alahai.. Sekarang otak aku tengah bekerja keras.. Apa aku nak cakap kalau betul dia datang.. Ada yang aku jadi patung cendana kat depan dia karang.. Alahai.. Nur Safwanah.. Awak tu dahla dalam mulut ada emas.. Dalam Facebook boleyla cakap macam2 tapi ada dekat audiens awakla yang paling asam kecut.. Waaaa.. Macam mana nih??? Sekarang baru rasa menyesal sebab jadi manusia yang tak banyak cakap.. Huuuuu~~~~

Wassalam...





Tiada ulasan:

Catat Ulasan