Pages

Rabu, Jun 23, 2010

Cinta Kita-Cinta Fitri Season 5

Assalammualaikum..

Huhu.. ni la lagu favourite aku sekarang ni.. sgt best layan lagu ni.. ni lagu tema cerita Indon yang dah masuk season 5.. lama betul cerita ni.. dah masuk season 5 or 777 episod tp tak habis2 lg.. Well,aku sempat tengok sikit je cerita ni dr season 1 sampai 5 ni.. tp season 1 plg best.. hehehe.. Aku plak,bila tengok season 1 dah best ingtkan season seterusnya mestila best,tp bila cerita dah panjg2 meleret ni,aku cepat bosan.. So,season 3,4,season ramadhan,aku tak tengok.. Season 5 pun aku tengok sebab lagu dia best.. huhuhu.. Okeyla,layanla lagu ni ea.. sangt touching.. huhuhu.. Cinta Kita by Teuku Wisnu and Shireen Sungkar..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan